Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Baya bir suredir yoktum net $ vs vs kimler uo da hala sadece merak :) *Eski gunleri Özler* Sir Alphan / Atlantic[hline]-Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria| -OSİ- Sir Alphan Atlantic DeathMetal Rullz İn Flames Rullz Pop,hiphop,rap SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Hadi kafedeyim biri yazssın kimler devamlı takılıyo atlanticde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bildiklerim gorduklerim ben , dark, sensei, popeye ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Kumadam hep burada, Arlooax da yakinda geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ben yeni geldim ehe :) ya bide kimse hafta içi girmiyomu?? göremiyorumda ortalarda [Bu mesaj Fiercewind tarafından 30 April 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Koskaca worldde nası birbirimizi görceğimizi düşünüosun ki :) ... Ben mesala sürekli tameing ve para kasıorum yani[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 haklısın :) da arada bi görüodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bende surekli para dileniyorum :)[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: s3ns3i, 30 April 2003 20:54 tarihinde demiş ki: Kumadam hep burada, Arlooax da yakinda geliyor... Saolasın eski dostum ben demeden sen demişsin ağzına sağlık, evet ben devam ediyorum hatta bugün iş yerini Blackrose aradı belki oda geri gelecek, açtır diye baskı yaptım biraz accountunu, umarım gelir. ben nerelerdeyim, "Neverlander" adlı karakterimle genelde moonglow felluca yada wrong fellucada takılıyorum, şu sıralar "role play" karakterimin ailesinden kalan mirası kendi büyücülük uğraşlarına harcamasını ve iyi bir cleric büyücü olması yolunda çalıştırıyorum, aynı zamanda virtue'lerde compansion üzerinde odaklanmış durumda idi, dün itibari ile "knight" oldu her nekadar bir büyücü olsada, (keşke templar falan oslaydı büyücüler) Kumadam bir hevesle başladığı necromancer'lık yolunda 70'lere gelince evde hanıın dırdırı, oyunda lag vede iş yerindeki yoğun çalışma ile fazla zaman kaldıramıyor eskisi gibi. yine de forumlar geri geldiğine, bende yavaş yavaş yine hanımın gönlünü alıp bir ctsi gece yarısı organizasyonlarına girebiliriz. Aslında son organizasyon hiç gerçekleşemedi yaa neyse... yine de "green thorn" toplamak zevkli olabilirdi... Gelecek döenm için...şöyle aktivitelerden bahsedebiliriz...mesela ; "orc'lardan nefret ediyorz haftası"...en yakın orc camp basılır...eğlenilir yada eğlendirilir... "Savage sevdim ama bekarsın dediler vermediler haftası" savage camp basılır kız kaçırılır... "karıncaları ezmeyen ölsün haftası"...karınca yuvalarına gidilir, içeriye sigara dumanı sıkılır..eğleniliri....dumanlanılır... "Juka-Muka haftası", adındanda anlaşılacağı gibi jukalar mukalanır.... gibi yaratıcılık tamaen sizlere kalmış... "ünlü reklamın dediği gibi..gerisi size kalmış..axe"[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 hmmmm........ ölüler ölmiyirler topunun allahtan önce biz belasını verelim haftası Envayi çeşit undead öldürülür,silver silah satışında patlama gözlenir :lol:[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe --------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Jean-Paul ve Norbert Beaver surekli online :) Bu hafta sonu birseyler yapalim ! Aksiyon ! :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Bende 3-4 haftadir girmiyorum insan bulmak zor olur diye useniyorum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Yeni basladim Tame kasiyorum gorurseniz seslenin muhabbet ederiz :) Bu arada narin gel sende ben tamer arkadasim ol beraber calisalim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Bende daha dün aktive ettim sensei kardeşim saolsun. Newbie Char, Cascadeur Fulton, Haven ve civar arazide skill kaserken görürseniz meraba demeyin büyük ihtimal makrodadır karekter :) Şaka bir yana Atlanticteyiz. Arlooax The Elven Mage [Bu mesaj Arlooax tarafından 01 May 2003 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ii ii herkes gelsin bende başlıcam 15 haziran ertesi kalabalık bi topluluk olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: deviL, 01 May 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Bende 3-4 haftadir girmiyorum insan bulmak zor olur diye useniyorum heh Olm bulamazsin tabii oyle ICQ dan atilan mesajlara cevap vermezsen. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar