copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://i0912.hizliresim.com/2009/12/16/1197.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 en azından para kazanıyorsun onu yapamayanlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 kazandığım para çektiğim eziyete değmiyor şu dönem ilerde değişir tabii de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 herkese kendini tanıtırken "merhaba, ben doktor copry! DOKTOR copry" demeyi zamanla öğrenmelisin.. şunu söylemeyen, belirtmeyen avukat, doktor yok galiba.. bunu da hayatının özetine eklemen gerek.. Tıpçıların Milleti daraltan huyları döngüsüne eklemelisin ama bunu.. bond, DOKTOR bond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hayat kurtarıyon ne istiyon daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 @dasaa doryden tanıyorum seni yorumlarını da hep beğenerek okuyodum ki oklar bana yönelince pek hoşuma gitmedi =( aslında ben çekiniyorum ama burdaki çoğu insanı tanıyorum zaten o yüzden bu kadar rahatım ve paylaşabiliyorum. bu kadar rahatsızlık verdiğimin farkında değildim ama. kitleyin kaldırın atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 herkes yatarak para kazanıyor ya atp kaybettikleri için yakınmışlar. gören kimse staj yapmıyor, fırça yemiyor, mesaiye kalmıyor sanacak. tıpçıların adı çıkmış. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 doktorluk ne kadar berbat bi meslek ya insanlari iyilestirmek icin paralarini aliyosun paran yoksa hasta kal, paran varsa gel iyilestireyim hic etik degil. BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 dasaaa kizlari kaciriyosun. atilmalisin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Marty said: doktorluk ne kadar berbat bi meslek ya insanlari iyilestirmek icin paralarini aliyosun paran yoksa hasta kal, paran varsa gel iyilestireyim hic etik degil. BENCE bence de... lanet olsun öss tercihime sesim de güzel zaten şarkılarımda var bırakıyom ulenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Gel benim dükkanda şarkı söyle bırak dokturluğu napican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 işte hayır diyemeyeceğim teklif =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yanlış anlaşılmışım.. :( yok eleştri falan :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 genel bakış , katılıyorum . 007 dt-irem böle gezcem bundan sonra (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Güzel birimi corpy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ona gore mi davranacaksin ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Guzel biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 tabiki ona gore davranmıcam doktor artı guzelmi diye merak ettim. bi sonraki sorum evlenme teklifi olacak işte ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben de güzel biriyim,ama erkek güzeli işini görür mü bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 diş hekimiydin sanırım sen? doktorluk çok zor meslek.özellikle devlet hastanesinde ya da sağlık ocaklarında falan çalışılıyorsa. insanın gerçekten kendini şartlaması lazım.ses tonu,hareketleri falan kendını uydurması uzun zaman alıyodur herhalde. çok vicdanlı insanlar çok zorlanır gibi geliyor bana.parası olmayan insanların halini gördükçe falan .. evet yine aynı konuya geldik,lanet olsun kapitalizme. sağlığın ücretsiz olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 cari açığı ve iç/dış borcu ve sosyal güvenlik açıkları bu derece yüksek olan bir ülkenin ücretsiz sağlık hizmetlerini sen finanse edeceksen,destekliyorum ücretsiz sağlık hizmetlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 evet ben edicem. şimdi aradım babamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 konuyu daıtmayın hayırlı bir iş için burdayız efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 tamam yaşasın sosyalizm o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 benim ki daha acıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar