Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 deneme yayınının sonlarındayız. dinlemek için tık --> http://radio.paticik.com:8000/listen.pls wj alımlarımız kapanmıştır. lütfen "ben de wj olabilü mülü?" şeklindeki pm'lerden ve sağda solda yayın threadlerinde "ben olsam var ya, tozzutturdum bu radyoyu teey" gibi talihsiz açıklamalardan kaçınalım. bu şekilde bir süre devam ettikten sonra yeni wjler alabiliriz, ama böyle ittirip ısrarcı olursanız benim inadım tutabilir.. şu andaki kadroyu görmek için tık --> http://www.paticik.com/forum/view.php?id=78888 çok yakında yayın akışımızı paylaşacağız. gelişmelerden haberdar olmak için müzik bölümündeki stikileri takip edin. öpüjüklere gelesiniz... [v.1.0] [radyo adresi update edildi /ema] [Bu mesaj Emaleth tarafından 11 Temmuz 2004 13:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Thestral Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Yaw ben baaağğğğlanamıorum =( bu dosyayı winamp da mı açıcaz. Windows Media Playerda açmaya çalıştım çalamadı. offff kırk yılın başı bir hoparlör almışım bu seferde dinleyemiyorum :( üüüüüüüüüüüüüüüüüü:(:([signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 radyomuzu isteriz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Do you need some time on your own ? Do you need some time all alone ? Everybody needs some time on their own =).[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba.
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ne zaman acılacak radyomuz_?[signature][hline]
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 valla bekliyoruz biz de. halledilmesi gereken şeyler hallediliyor teknik heyet tarafından.
pottius- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Thestral, 16 Haziran 2004 21:22 tarihinde demiş ki: Yaw ben baaağğğğlanamıorum =( bu dosyayı winamp da mı açıcaz. Windows Media Playerda açmaya çalıştım çalamadı. offff kırk yılın başı bir hoparlör almışım bu seferde dinleyemiyorum :( üüüüüüüüüüüüüüüüüü:(:( winamp open location sonra oraya radio.paticik.com:8000/listen.pls yaz tamamdır.
Öne çıkan mesajlar