Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Yarın tatil etmişler okulları fırtına çıkıcak diye. Umarım her fırtına tatili gibi yarında günlük güneşlik olur gezer tozarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 genelde antalyada öyle olur yagmur tatili olur 2 gün güneş açar herkes sokaklara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bnm de birader mutlu. evde koşturuyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 anamız bacımız var lan antalyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 antalayalı bi kız bana tekmeyi basmıştı tüm antalyalıların allah belasını versin hortum gelsin yesin sizi inşallah amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi hava dun geceden beri rezalet. deli yagmur × firtina. voltaj dengesizligi yuzunden vindovs bozuldu. evde yicek bisi yok disardan soylesem hava kotu diye getirmiyolar. nalet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 synorin said: antalayalı bi kız bana tekmeyi basmıştı tüm antalyalıların allah belasını versin hortum gelsin yesin sizi inşallah amin aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar