Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 li grup clas secimi yardım.

barcu

Öne çıkan mesajlar

Torondor said:

bende karak norn da destro olarak basladım trialde bütün classları denedim chosen choppa zealot çok zevkli tank iyi olursa choppa piskopata bağlıyo, zealot healingte daha rahat geldi ve instant spell damage ve dotları ile dps ye yardımı daha kolay chosen zaten main seçeceğim karakter olacak en çok o hoşuma gitti :)

Madem nornda başladın /who ınvadoria yap onlinelardan birine whisp at hele mainin chosen ise conqueror gearın ve lv grubun bile hazır:)
Sosyal ağlarda paylaş

Fort siege kalktı. King instance, Vulture Lord falan farm olmuş. Bunlar dışında aynı.

said:
We’ll have exciting new Live Events, new weapons and cloaks earned by spilling the blood of your enemies in RvR, a new Scenario structure, economy and loot drop improvements, adjustments to the King and Warlord encounters to convert them to RvR-only battles, UI customization enhancements, Tier 4 RvR campaign improvements, daily quests and so much more - and that’s just our near term plans for 2010.

Diyor da, mechanic change, updated armor graphics, statues falan yalancı çobana döndüler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...