Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Arkadaşlar bu honda düştüğüm oyundan nasıl reconnect olabilirim? Düştüğümde (Net kesintisi, mavi ekran vb) ve 1 dakia içinde tekrar bağlandığımda "CONNECT x minutes" yazısı çıkmıyor. Eğer varsa oyundan arkadaş ona join yaparak giriyorum ama onun haricinde giremiyorum, bugünde kazanacağım oyundan 1 dakikalık bir net kesintesinden dolayı hem - psr yiyip hemde quiter durumuna düştüm. Gelde sinir olma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 logout olunca play online a tıklayınca cıkıyor olmadıysa ben bi kaç kere logout olup tekrar giriyorum oluyor bi şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ctrl+ F8 reconnect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Çok sağolun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ayıptır söylemesi 0 disconnect performansıyla ilerliyorum 90 oyun oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 benim 3 tane ama sonuncusu çok ağlamaklı yaptı beni.. salağın teki çok beğendi oynayışımı buddy eklemeye calısırken kick vote açtı. herkez evet dedi. yani base ı yıkmışız vuruyorum 3 vuruşa oyun bitiyor atıldım. bi titreme geldi o a.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Abi dün çektiğimizi arkadaşlarla bi onlar biliyo bi ben ya. Server gondar seçerse rmkya basın abi çirkeflik yapıyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 LethE said: benim 3 tane ama sonuncusu çok ağlamaklı yaptı beni.. salağın teki çok beğendi oynayışımı buddy eklemeye calısırken kick vote açtı. herkez evet dedi. yani base ı yıkmışız vuruyorum 3 vuruşa oyun bitiyor atıldım. bi titreme geldi o a.. ben arkadasa yapmıstım aynisini benim ki daha fena koymustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Yahu dün server gitti bildiğiniz server down hadisesi o sırada da oyundaydık ve 5 dakika sonra tekrar geldiğinde bende gene connect yazısı çıkmadı ancak diğer arkadaşta çıktı. CTRL + F8 yaptım ancak consol açılıyor ve reconnect yazdım bir yazılar çıktı ama anlamadım biraz bekledim birşey olmadı bende son anda arkadaşa join yaptım 10 saniye kala girdim tabi oyun gg olmuştu... Doğrumu yaptım çünkü her zaman arkadaş olmayabilir veya uzunmu bekletiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 - Del - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar