Zegna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 50 den sonra basliyor asıl desem? ap si var, fenris seti var crafti var.. Fenris Armor Set i tamamalanamanız icin gereken questi bi acin okuyun, hayatınızda bir mmo da daha zor bir chain quest gorememissinizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Questle alınan her set kolaydır, sonuçta ne yapacağını ve nasıl yapılacağını biliyorsun :p Random drop beklemek gibi değil en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 merak ettim quest chain i, aq anahtarı questleri gibi uzun mu yoksa farm hamallığı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 AQ Quest serisinde farm hamallığı yokmuş gibi konuştun, lol :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Benim en çok canım Vanilla WoW'da Benediction için Eye of Shadow farmlarken yanmıştı. Kazzak 2-3 guild tarafından farmdaydı o dönem biz bir türlü denk gelemiyoduk. Ondan Wintersprinde eliteleri kesmeye başladık. İlk zamanlar olduğu için drop inanılmaz düşüktü. Party ile farmlanabiliyordu bide sadece. 72 saat toplamda farm yaptım düşmemişti. Sonra gidip o zamanın parasıyla 1200 gold vermiştik. Dünya borca girmiştim guildde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 lvl27ydim, ntcye girdim, 100% rest buffı vardı, 20% exp veren amuletten kullandım, ntc bitmeden 28 oldum, cok iyi bu double xp olayı ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bence saçma sadece hafta sonu olması gerçi ben oynamıyorum :) ama yinede saçma geliyor sadece hafta sonu olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 1-35 e kadar olan limiti kaldirdilar.. 1-50 arasi herkese double xp gelicek bundan sonraki haftasonlarinda.. bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 obaaa süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bu double Xp nasil oluyor? Hafta sonu boyunca oldurdugumuz her mob 2 kat xp mi veriyor yoksa rest buff dan aldigimiz xp mi 2 kat sadece. Rest bonusu bitince yine normal mi Xp aliniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 normal mobdan iki kat xp... rested bu double xp nin ustune bonus oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hobarey cuma günleri char'ı nadasa bırakacağız yani. :D cumartesi pazarda acısını çıkartana kadar mob keseceğiz iyiymiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 aynen ole.. hafta ici kasmak zevkli deil yaw.. ehe adamin hevesini kiriyor.. rested bonus %40 a getirildi, ve ole kaldi hafta ici haftasonu farketmiyor.. lvl 20-44 arasindaysaniz rested bonus %40 haftasonlari lvl 1-50 arasindaki herkes icin kesilen moblar iki kat xp veriyor, ustune rested bonus ekleniyor. baya bi guzel oluor yani :P ayrica.. haftasonlari mesela, craft kasarsaniz, yine iki kat xp aliyorsunuz ve rested bonusunuzu da yemedigi icin, hizli craft kasarken, grind bonuslariniz da gitmemis oluyor.. bu boyle 1 ay boyunca devam edicek iste.. subattan itibaren de, ayda 1 veya 2 haftasonunu bole powerweekend gibi yapcaklar :D ultima gunleri gelior aklima yaw.. super :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar