Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Arkadaslar, Garanti bankasinin ve yapikredi bankasinin internet bankaciligi sayfasindan anladigim kadariyla yilbasindan itibaren internet banka subesine login olurken sifrelerimiz disinda bir de ek olarak Telefona gelen sifre uygulamasi olacakmis... Bu durum yurt disinda oldugum icin beni fena halde patlatiyor. Arabistanda malum turkcell cekmiyor veya herhangi bir GSM ile ortaklik ta yok... kisaca ben artik yilbasindan sonra giremeyecek miyim internet bankacilik sayfama? Eger bu boyleyse inanilmaz aptalca bir uygulama degil midir? Ben anlamadim yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 evet var öyle bişey. inanılmaz aptalca o da doğru ama senin için aptalca. türkiyede yaşayan biri için çok iyi bişey. ama konuşursan böyle böyle diye uygun bi dille meramını anlatırsan hallederler. garanti müşteri kaybetmek istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 telefon zorunlu degil. $ifrematik kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Esh said: telefon zorunlu degil. $ifrematik kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 şifrematik yok mu abi zaten. değiştiriyo adamlar onu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 http://www.yapikredi.com.tr/tr-TR/sinirsiz_bankacilik/internet_bankaciligi/guvenlik/bireysel_guvenlik/akilli_anahtar.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 aslinda guzel bi sistem, burada da ben havale vs yaparken sifre gonderiyolar, onu girince tamamlaniyor.. (loginde istemiyor gerci, para hareketlerinde istiyor) tabii yurtdisina cikan kisi icin bisi yapmislardir diye tahmin ediyorum, benim ihtiyacim olmadi gerci ama herkesin basina gelebilecek bisi, en iyisi arayip durumunu anlatman.. vardir bi cozumleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sifrematik? bu adrese gelen birsey degil miydi yahu? E ben yine yurt disindayim yolluyorlar mi ki? Burdan subeye telefon acmayi denedim de bi suru salak sacma sorun cikti yine arayacam bugun ama arada derede kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 şifrematik yurtdışına da geliyor. Olmadı önce İstanbuldaki bir yakınının adresini ver o da sana oradam göndersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Yollamak zorundalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ok ben bir an once isteyeyim o zaman ama cok aptalca bi durum var, burda P.O Box sistemi var iste ve maalesef biseyin gelmesi gitmesi zor oluyor. Neyse subeyle konusayim ama cok kotu oldu bu. Turkiyede bi anneannem kaldi ona da bunlari yaptiramam, off off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 özelden ulaş bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Sacmasapan uygulamalar bunlar. Tamam guvenlik adina yapiyorlar ama sacma. En azindan ayari kapatabilmemi saglasinlar ya da ben sifremi e-posta ile alayim ? En gerzeklerinden biri de Akbank bu arada. Herkese gostere gostere giriyorsun sifreni. Tek tek tiklamak zorundasin cunku. Bir de sadece IE ile calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 çok salakça bişey evet, az çekmedim ben de kıbrıs tayken. iş bankasının böyle şifre yaratan bir özelliği var internet bankacılığı için, 15 dolar falan civarı yamulmuyorsam fiyatı ona bakabilirsin... Edik: fede said: evet var öyle bişey. inanılmaz aptalca o da doğru ama senin için aptalca. türkiyede yaşayan biri için çok iyi bişey. ama konuşursan böyle böyle diye uygun bi dille meramını anlatırsan hallederler. garanti müşteri kaybetmek istemez Garanti kadar salak bi banka da yok bunu da belirtmek istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sadece kendiniz için düşünmeyin, günlük iş hacmi 20 milyon dolarlık işletmeler var, veya hesabında 40-50 milyon dolar para olan insan evlatları da var(sayısı az ama) banka aslında sorumluluğu üzerinden atmak için böyle bir prosedüre ihtiyaç duyuyor, çıkan kanun da bankalar tarafından önerilmiş zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ramocan said: sadece kendiniz için düşünmeyin, günlük iş hacmi 20 milyon dolarlık işletmeler var, veya hesabında 40-50 milyon dolar para olan insan evlatları da var(sayısı az ama) banka aslında sorumluluğu üzerinden atmak için böyle bir prosedüre ihtiyaç duyuyor, çıkan kanun da bankalar tarafından önerilmiş zaten... burayı yanlış yazmışsın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Garantide cep şifre var onu kur telefonuna sorunun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 fede said: Ramocan said: sadece kendiniz için düşünmeyin, günlük iş hacmi 20 milyon dolarlık işletmeler var, veya hesabında 40-50 milyon dolar para olan insan evlatları da var(sayısı az ama) banka aslında sorumluluğu üzerinden atmak için böyle bir prosedüre ihtiyaç duyuyor, çıkan kanun da bankalar tarafından önerilmiş zaten... burayı yanlış yazmışsın abi ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Aslında telefonlarda Authenticator tarzı birşey olsa güvenlik sorunu neredeyse 100% çözülür. Blizzard yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Wispy said: Aslında telefonlarda Authenticator tarzı birşey olsa güvenlik sorunu neredeyse 100% çözülür. Blizzard yapıyor. Var zaten garantide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Turkiyedeki cep numaram burda calismiyor ki abso baps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ben 20.000 liranin uzeri online transfere kapali genelde diye biliyorum. yani 2.000.000$ online havale diye bi$i yok asd ama yanli$ biliyor olabilirim zira amerikan filmlerinde skati nin mali istanbulda bir turkten almasi uzerine bankadan turk un off shore hesabina 5.000.000$ havale yapmasi hep beni benden almi$tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bütün filmler yalan oldu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 O limiti sen ayarliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Firmalarda genelde yetkiye göre onay sistemi var. Misal patron hariç kimse tek onayla para havale yapamazken alt seviye belli miktara kadar veya yukarının onayı olmadan yapamıyor vs vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar