cyclops Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Arkadaşlar Ben Sitede Online Acc Sistemi Ve Normal Site Kayıtı Olacak Fakat İki Database De Aynı Olacak Bunu Nasıl Yapabilirim Ayrıca php de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 2 sininde database ini o zaman sphereaccu.scp yapıcaksın :)[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Sphereaccu sence nasıl db olacak? Sitene gore nasıl uyarlayacaksın php veya aspye ;)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: kaan0489, 15 Temmuz 2004 14:15 tarihinde demiş ki: 2 sininde database ini o zaman sphereaccu.scp yapıcaksın :) naptın yaw :)[signature][hline]UOtr GM The Life is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 [b]Arkadaşlar Ben Şimdi Bişey anlamadım. Şöle Bir Açıklık Getireyim Php Nuke Sistemini Kullanıyorum Şu Anda Bunun Hakkında Bilgisi Olanvarsa Çok Acil Bişeyler Söylerse Sevinirim [Bu mesaj cyclops tarafından 15 Temmuz 2004 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 php-nuke'den üye olunduğu an account dosyasına yazan birşey yaparsınız. oyundan da account açmazsınız. cross-account olayı olmaz böylece.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Faust bir aralar burada yazmıştı gerçek anlamda server için yardım isteyenlere phpbb için bir eklenti verebilirim diye onu yayınlayabilirmi acaba hem çoğu kişinin işine yarar.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 silmediysem, bulabilirsem yayınlarım :)[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Noir'deki gibi yani ;)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Evet sanırım noir'de o vardı, accountları ben açmadığım için hatırlamıyorum. Ama php-nuke'da yazmak farz oldu. Ha modifiye edilmeyeceğini bilsem, altında %owner.name% yazılmayacağını bilsem belki kasar yaparım.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Taş banaydı. Sen altına Copyright Faust vs. yaz bişi olmaz ama Copyright Ownername yazarsan olabilir ;) Php-NUKE için olmasa bile Phpbb için olanını yayınlayıp süper bir tutoriale imzaa atabilirsin. Senin fikrin elbet şimdi ihtiyacın var diye bunları soyluyorsun diyeceksin doğrudur tartışmaya gerek yok :)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 msnden söyleseydin bakardık çaresine ;) sap sap online'sın mesaj bile atmıyorsun.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Oda güzel :D[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Sanırım bide dagger'ın vardı.[signature][hline]UOtr GM The Life is here It was a legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hehe çalıştırabilen çok az :p[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Bende bi Michelangelo'yu calıstırabilsem :D[signature][hline]UOtr GM The Life is here It was a legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 :) Dostum sorununu çözeyim dur. Hatayı bi yazarmısın?[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri [Bu mesaj Faust tarafından 15 Temmuz 2004 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 DLL hatasıdır diye tahmin ediyorum. Şu dosyayı indir. DLL'leri system klasörüne at. sonra çalıştır michelangelo'yu.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Yokki orda ba$ka bi site varmı ?[signature][hline]UOtr GM The Life is here It was a legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Pardon dostum ya direk link vermişim, hotlink olayı varmış. Şunu dene 'Continue with download.' --> bunu seç.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 oke download edeyimde hatayi yazayim bi..[signature][hline]UOtr GM The Life is here It was a legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Run-Time error 399 Component MSCOMCTL.OCX or one of its dependencies not correcly registered a file is missing or invalid işte bu hatayi verior[signature][hline]UOtr GM The Life is here It was a legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Put the msvbvm60.dll, mscomctl.ocx into your Windows/System directory and then load Michelangelo. yani diyorki: dll dosyalarını system klasörüne atın. hatta sen system32 klasörünede at.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 thanks[signature][hline]UOtr GM The Life is here It was a legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar