radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Seyirci eleştirileriyle ilgili birşeyler yazayım salonda izlemiş biri olarak; öncelikle maçlarda gerekli atmosferin oluşmadığı konusunda katılıyorum ama seyircinin isteksizliğinden çok seyircinin niteliğiyle, organizasyonla ve salonla ilgili bence bu durum. Salonun mimarisi itibariyle zone 5 tribünler çok etkisiz kalıyor, yan taraflarının koridoru görecek şekilde açık olması çok kötü. Biletlerin günlük satılmasından mıdır, satıştaki başka bir başarısızlıktan mıdır bilmem ama salonda bütünlük sağlamak imkansız, sırbistan maçında salonun 2 farklı yerinde sırp, 2 farklı yerinde litvanyalı gruplar vardı, salona tekil olarak dağılan yabancılar da cabası. Bir de sahaya en fazla etki edebilecek olan zone 1 tribünlerin sponsor biletleri ve davetlilerle doldurulması var, amacını hala anlayabilmiş değilim bu saçmalığın.
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 nomsaR said: Jaxx said: Biri westbrook'un shapeshift yapıp uçtuğu anın fotoğrafını koysun :p Hakket şunu bulamadım hiçbiyerde yok mu, wallpaper yapıcam. bende istiyorum adam 3 saniye kuralı ihlal ederdi nba'de öyle uçsa.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Turnuvanın en çok üçlük atan takımı, lakin buna karşılık en kötü serbest atış atan takımıyız. Bir yerde sorunlar var ama nerede, gelecek turnuvaya kadar milli takım idmanlarında sadece serbest atış çalışılmasını öneriyorum.
GEd Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Zaman trolünün haber anlayışına hastayım ^^ Adamların yaptıkları yanlış ama haberin verilme tarzı artık aptallık ötesinde. http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=1027347&title=protesto-ayibi-turkiyeye-yakismadi zam said: dünya medyasının yayında olmasını fırsat bilerek ıslıklı protestoda bulunması keyifleri kaçırdı. FIBA Başkanı da ıslıklardan nasibini alırken, Türkiye'yi dünyaya kötü göstermek isteyen bu gruba ilk tepki yine basketbolculardan geldi. http://zaman.com.tr/yazar.do?yazino=1027285 "zaman yazamayanı" said: Sizin eleştirilerinizin makul hiçbir tarafı yok. Niye eleştirdiğinizi kamuoyuna izah edebiliyor musunuz? Sizinkisi sadece azgın azınlık psikolojisi...
oldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 DarKRideR said: Turnuvanın en çok üçlük atan takımı, lakin buna karşılık en kötü serbest atış atan takımıyız. Bir yerde sorunlar var ama nerede, gelecek turnuvaya kadar milli takım idmanlarında sadece serbest atış çalışılmasını öneriyorum. (tu) aynen nba.com da alay ediyor adamlar bi macta 20-33 attık die sırp macıydı heralde
Öne çıkan mesajlar