Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Kobe de playofflarda iyice belirginleşen ağrılarını problemlerini hedesini hödösünü bahane edip gelmezse cidden iptal etsinler turnuvayı.
Mesaj tarihi:
ya ne durant'i. kimse kalmadı artık. iyi ki almamısım erkenden bilet, resmen patldı turnuva. televizyondan izlemesi bile keyif vermez.

basketbol bu yuzden futboldan cok cok daha kotu bi spor iste. futbolda millet dunya kupasına gidebilmek icin nerdeyse.... baskette ise tam tersi, gitmemek icin sacma sapan bahaneler. 10 gun sonra baslayacak olmasına ragmen simdiden cok heyecanlıyım ben mesela, turkiye olmasa bile. dunya basketbol sampiyonasında bu heyecanın 100'de 1'i bile hissedilmez.
Mesaj tarihi:
http://maliano.blogspot.com/2010/06/abd-milli-takm-ulkemize-gelmeyebilirmis.html

e yuh eşeğin kulağına su kaçırdılar iyice, gelmemelerine ihtimal vermiyorum gerçi ben ama gereksiz bir açıklama olmuş

en son juventus böyle triplere girmişti istanbul'a gelirken taa ne zaman
Mesaj tarihi:
http://212.174.96.170/ bu da şampiyona'nın ödüllü oyunu bracket.Tahminlerinizi yapıyosunuz turnuvaya dair tahminlerin tamamı tutarsa karayipler,hong kong veya antalya'dan herhangi birinde 1 hafta tatil,bedava şehir içi uçak bileti falan gibi ödüller mevcut bi şansınızı deneyin.
Mesaj tarihi:
abd'nin gelmeme ihtimali %1 falandır abi heralde yuh öyle bir şey yapamazlar.bi an gelmeyecekleri ihtimalini düşündümde grup paketi 5maç fena patlar içimde iran-tunus maçında coşarım artık(gerçi basketbol aşığı bir insan olduğum için o maçı bile zevkle izlerim ama amerikaya kıyasla alınan haz epey düşük kalır :D)
Mesaj tarihi:
aday kadro açıklandı, evren'le cevher'in alınması yerinde olmuş ama enes kanter'i de görmek isterdim ben (alınmaması için bir sebep yoksa tabi)

said:
Oğuz Savaş, Semih Erden, Ömer Onan, Ömer Aşık (Fenerbahçe), Ender Aslan, Kerem Gönlüm, Kerem Tunçeri, Sinan Güler (Efes Pilsen), Engin Atsür, Cevher Özer (Beşiktaş Cola Turka), Cenk Akyol (Air Avellino) Fatih Solak (Galatasaray Cafe Crown), Evren Büker (Medical Park Trabzonspor), Hidayet Türkoğlu (Toronto Raptors), Ersan İlyasova (Milwaukee Bucks).

edit: enes kanter'le ilgili sorumun cevabını aldım sanırım
said:
Aday kadroya şu anda kampta olan Ümit Milli Takım'dan da 1-2 oyuncunun dahil olabileceği bildirildi.
  • Yeni Oluştur...