Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla dunku maca kadar finalde abd ile oynar kaybederiz diyodum. hala oyle diyorum gerci. bir macla aldanmamak lazım, insallah ilk 3 mactaki savunmayı turnuvanın geri kalanında devam ettirirler. o zaman finalden suphem olmaz.
Mesaj tarihi:
Yunanistan - Rusya maçı var.

Kazanan 2. oluyor ve ABD, İspanya'nın ağacı ile eşleşiyor.

Yunanistan inanılmaz berbat oynuyor. Evi arabayı satıp canlıdan girin Rusya'ya. fghj.

Q1 son 3 dakika - Yunanistan 4 Rusya 14
Mesaj tarihi:
O değil de Porto Riko gidip Fildişi'ne yenildi, resmen zaa. Çok dengesiz adamlar bunlar ya. Hayır olur da bizimkiler maçı sallamaz da yenilirse bu akşam Çin çıkacak gruptan.

Yensek bu sefer averaja kalacaklar. Gerçi baktım da şimdi baya da ballılar o durumda. Çin'in 1 sayıyla yenilmesi bile averajda Porto Riko'yu çıkarıyo. İyi en azından kafadan yazık olmayacak adamlara.
Mesaj tarihi:
öf hiç bi yere yazmamışlar fotoğraf makinesi yasak falan diye
ben de öyle basket takipçisi değilim dedim bi organizasyon var gideyim madem fotoğraf falan çekerim litvanya taraftarı da renkliymiş cıbır cıbırmış...

girişte aldılar makinemi :(

zaten çok pahalı biletler
salonun da yarısına yakını boştu izmir'de.
40 tl'lik biletten aldık tam köşeye denk gelen yerden
ama 50 tl'lik yerden izledik tüm maçları

dünkü maçların da hepsi farklı sonuçlarla bitti bi ekşın falan göremedik ya ona üzüldüm..

litvanya taraftarı çok ciciymiş ama hakkaten :D
Mesaj tarihi:
Çin çıkmayı garantiledi, Fildişi-Porto Riko maçının 6-12 sayı aralığında Fildişi galibiyetiyle bitmesi gerekiyordu Çin için ve 9 sayıyla bitti.

Akşamki maç formalite olacak, bize yenilseler bile 4.olacaklar.
Mesaj tarihi:
arjantin 9 canlı lan resmen, vuruyorsun vuruyorsun bir daha kalkıyor..scola reise rağmen aldı sırbistan ama

tanjevic yardırmış bu arada takdir ettim
http://www.basketdergisi.com/sok-tanjevic-bourousisle-kapisti.html
said:
A Milli Takım Başantrenörü Bogdan Tanjevic, Yunanistan-Rusya maçının sonrasında Ionnis Bourousis ile tartıştı. Rusya karşısında varlık gösteremeyen ve 3. sırayı alarak İspanya ile eşleşmekten kaçan Yunanistan’da Bourousis maç sonrasında taktik boarduna tekme attı. Bunun üzerine Tanjevic, “Tiyatroya gerek yok” dedi. Yunan oyuncu da yanıt verip Karadağlı antrenörün üzerine yürüyünce ortam gerildi. Tanjevic, Yunan soyunma odasına kadar giderken tecrübeli koç zor sakinleştirildi.
  • Yeni Oluştur...