toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 valla dunku maca kadar finalde abd ile oynar kaybederiz diyodum. hala oyle diyorum gerci. bir macla aldanmamak lazım, insallah ilk 3 mactaki savunmayı turnuvanın geri kalanında devam ettirirler. o zaman finalden suphem olmaz.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Yunanistan - Rusya maçı var. Kazanan 2. oluyor ve ABD, İspanya'nın ağacı ile eşleşiyor. Yunanistan inanılmaz berbat oynuyor. Evi arabayı satıp canlıdan girin Rusya'ya. fghj. Q1 son 3 dakika - Yunanistan 4 Rusya 14
moncici Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Masquerade said: Yunanistan inanılmaz berbat oynuyor. Evi arabayı satıp canlıdan girin Rusya'ya. fghj. ahahah aynen. yok böyle bi ikili oyun savunması.
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 zaten çok büyük hedefleri olmayan rusya topunu oynuyor, yunanistan'da yenilmeye dünden razı zaten öylesine takılıyorlar
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Gidip az delikanlı olun lan diyesim geldi
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Alt'a yüklü yazmışım iyi ki hahahah. Teşekkürler Hellas. Teşekkürler Rusya.
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 iyi ki rusya topunu oynuyor dedim he 7 dk'da 2 sayı atıp utandırdılar beni, adam olun lan !!
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 O değil de Porto Riko gidip Fildişi'ne yenildi, resmen zaa. Çok dengesiz adamlar bunlar ya. Hayır olur da bizimkiler maçı sallamaz da yenilirse bu akşam Çin çıkacak gruptan. Yensek bu sefer averaja kalacaklar. Gerçi baktım da şimdi baya da ballılar o durumda. Çin'in 1 sayıyla yenilmesi bile averajda Porto Riko'yu çıkarıyo. İyi en azından kafadan yazık olmayacak adamlara.
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 öf hiç bi yere yazmamışlar fotoğraf makinesi yasak falan diye ben de öyle basket takipçisi değilim dedim bi organizasyon var gideyim madem fotoğraf falan çekerim litvanya taraftarı da renkliymiş cıbır cıbırmış... girişte aldılar makinemi :( zaten çok pahalı biletler salonun da yarısına yakını boştu izmir'de. 40 tl'lik biletten aldık tam köşeye denk gelen yerden ama 50 tl'lik yerden izledik tüm maçları dünkü maçların da hepsi farklı sonuçlarla bitti bi ekşın falan göremedik ya ona üzüldüm.. litvanya taraftarı çok ciciymiş ama hakkaten :D
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Diğer tarafta arjantin-sırbıstan var, onu izleyin.
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Çin çıkmayı garantiledi, Fildişi-Porto Riko maçının 6-12 sayı aralığında Fildişi galibiyetiyle bitmesi gerekiyordu Çin için ve 9 sayıyla bitti. Akşamki maç formalite olacak, bize yenilseler bile 4.olacaklar.
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 porto riko çıksın lan.dövmeli zenci bi adam var çok beğendim onu.çin zaten direk çin seddi gibi
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Ha ben genel averaja girecekler diye düşünmüştüm o durumda, 3lü averajmış. gg o zaman Porto Riko'ya
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 son 38.4 saniye arjantin 77 sırbistan 77
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 sırbistan 84 82 aldı ne bitmez 38 saniyeymiş.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hergün maç mı olur nasıl bir turnuva bu böyle
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 arjantin 9 canlı lan resmen, vuruyorsun vuruyorsun bir daha kalkıyor..scola reise rağmen aldı sırbistan ama tanjevic yardırmış bu arada takdir ettim http://www.basketdergisi.com/sok-tanjevic-bourousisle-kapisti.html said: A Milli Takım Başantrenörü Bogdan Tanjevic, Yunanistan-Rusya maçının sonrasında Ionnis Bourousis ile tartıştı. Rusya karşısında varlık gösteremeyen ve 3. sırayı alarak İspanya ile eşleşmekten kaçan Yunanistan’da Bourousis maç sonrasında taktik boarduna tekme attı. Bunun üzerine Tanjevic, “Tiyatroya gerek yok” dedi. Yunan oyuncu da yanıt verip Karadağlı antrenörün üzerine yürüyünce ortam gerildi. Tanjevic, Yunan soyunma odasına kadar giderken tecrübeli koç zor sakinleştirildi.
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bogdan affetmez http://images.habervitrini.com/haber_resim/Bogdan%20Tanjevic%20covers%202.jpg
GEd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 -Hocam sen maçı anlatıcan ben yorum yapıcam izin verirsen -Bu yorum muydu ? asdasdas bu nasıl dialog
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 13 sayı attırdık yarı bitti.Adamların yeteneksizliği üstüne bizim iyi savunmamız 1 devrede 13 sayıda tuttuk helal olsun.
Öne çıkan mesajlar