Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:

Brezilya'yı yenebilecegimizi dusunuyorum ama ceyrek finalde olmasına ragmen en zor rakiplerden biri yine de. Erken geliyo yani.

İkinci turda da işimiz pek kolay degil. Resmen ölüm grubu gibi D. Fransa'ya sans verilmiyordu bu turnuvada 3'te 3 yaptı adamlar. Litvanya ne olursa olsun ismi yeter, adamlar basketbol ekolü. İspanya son sampiyon. Yeni Zelanda'dan boyle performans beklemezdim, baya iyiler. Hangisi gelirse gelsin kolay olmayacak yine ama su savunma performansımız devam etsin rahat rahat hepsini deviririz diye dusunuyorum.

İspanya Lübnan veya Kanada'ya yenilmezse Yeni Zelanda gelecek bize 2.turda, Fransa ve Litvanya'nın gelme şansı kalmadı zaten
Mesaj tarihi:
milli takımı cok gaza getiriyorlar tamam yunanistanı yendik gaza ggelince eyi oynuyoz flan ama oyun kurucu yok hidayet top süremiyor ender arslan dısında tek basına yarı sahayı gecebilen adam yok bide tanyevic 4 uzun ile oynayıp duruyor o fazstbreaklerde brezilya arjantin flan bizi orta yerimizden catlatabilir su turnuvada bi tek oyuncuların aklı basında (onlar da demeclerinden adamlar ilk 3 basarı diyor) taraftar yönetim koç flan hiç güvenmiyorum
hemen alır götürürüz bu kupayı havasına girildi
Mesaj tarihi:
set hucumlardan bahsetmiyorum 4 uzun nasıl bir anda defansa dönecek yunanistan hızlı bir takım deil bahsettigim takıma amerika bile fastbreak yapamadı bu adamlara içeri giremedi oyunu sete cektigimzde illaki bişler yaparız ama girmeyen toplarda top kayıplarında direk 2 sayı yeriz topu karsıya götürmede yunanistan macında nasıl zorlandıgımız ortada bunun biraz daha etkili yapıldıgında mac üstümüze yıkılıverir

eski senelerden gördügüm en büyük artılar

ersan inanılmaz sutör olmus
ömer asık bütün statlara artı 5-10 koymus
semih biraz beyin ve body eklemiş

bunun dısındaki oyuncular eskisinden cok da eyi deil kerem eskidende yaklasık böyleydi

hayal kırıklıgım oguz savas daha iyi bekliyordum sanki biraz sönük kaldı
Mesaj tarihi:
fena rezillik olur hem de. yok ya bizim macları kazanıp kaybetmemiz tamamen mental hazırlıkla ilgili. yoksa taktik, kondisyon falan hicbirinin takıma katkısı oldugunu sanmıyorum.
  • Yeni Oluştur...