radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 toggie said: Brezilya'yı yenebilecegimizi dusunuyorum ama ceyrek finalde olmasına ragmen en zor rakiplerden biri yine de. Erken geliyo yani. İkinci turda da işimiz pek kolay degil. Resmen ölüm grubu gibi D. Fransa'ya sans verilmiyordu bu turnuvada 3'te 3 yaptı adamlar. Litvanya ne olursa olsun ismi yeter, adamlar basketbol ekolü. İspanya son sampiyon. Yeni Zelanda'dan boyle performans beklemezdim, baya iyiler. Hangisi gelirse gelsin kolay olmayacak yine ama su savunma performansımız devam etsin rahat rahat hepsini deviririz diye dusunuyorum. İspanya Lübnan veya Kanada'ya yenilmezse Yeni Zelanda gelecek bize 2.turda, Fransa ve Litvanya'nın gelme şansı kalmadı zaten
bya Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 özlemişim murat murathanoğlunu, az ağlamadı gene ihsan'la:D.
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 çelme taktığğğ, çelme taktığğğ !!!
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Murat K.`nın gitmesine ne kadar sevindiysem, Murat M.`nunda maç sunmasına o kadar seviniyorum.
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Yine ara ara o Murat Kosova'nın üst oktavdan, mikrofondaki yırtılma sesiyle bir gelen bağırmalarını özlüyo insan.
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ama çeyrek finalde muhtemelen brezilya gelecek, o zaman murat kosova'yı ister bu gönül "yetmedi..yetmedi..yetmedi varejao"
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 iranlı taraftarları gösterdi ntvspor valla kızları ne güzel yaa yeminlen dekoliteler falan fişman döndüklerinde asarlar bunları meydan da
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Serkan aynısını dicektim kameraya falan öpücük atıyolar 1 tane kapalı kadın dışında kapalı olan kadın da yok.Çokta güzeller hepsi
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 milli takımı cok gaza getiriyorlar tamam yunanistanı yendik gaza ggelince eyi oynuyoz flan ama oyun kurucu yok hidayet top süremiyor ender arslan dısında tek basına yarı sahayı gecebilen adam yok bide tanyevic 4 uzun ile oynayıp duruyor o fazstbreaklerde brezilya arjantin flan bizi orta yerimizden catlatabilir su turnuvada bi tek oyuncuların aklı basında (onlar da demeclerinden adamlar ilk 3 basarı diyor) taraftar yönetim koç flan hiç güvenmiyorum hemen alır götürürüz bu kupayı havasına girildi
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Dünkü maçı seyrettiğine emin misin sen, Kerem aldı maçı resmen.
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 set hucumlardan bahsetmiyorum 4 uzun nasıl bir anda defansa dönecek yunanistan hızlı bir takım deil bahsettigim takıma amerika bile fastbreak yapamadı bu adamlara içeri giremedi oyunu sete cektigimzde illaki bişler yaparız ama girmeyen toplarda top kayıplarında direk 2 sayı yeriz topu karsıya götürmede yunanistan macında nasıl zorlandıgımız ortada bunun biraz daha etkili yapıldıgında mac üstümüze yıkılıverir eski senelerden gördügüm en büyük artılar ersan inanılmaz sutör olmus ömer asık bütün statlara artı 5-10 koymus semih biraz beyin ve body eklemiş bunun dısındaki oyuncular eskisinden cok da eyi deil kerem eskidende yaklasık böyleydi hayal kırıklıgım oguz savas daha iyi bekliyordum sanki biraz sönük kaldı
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Sorunun tek cevabı var, Brezilya rakibimiz olursa, onlara karşı böyle oynamayacağız.
Arma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ömer onan ve sinan ı pas geçmeyin. ayrıca ömer aşık serbest atışlara pek bişey koyamamış :)
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 almanya-angola maçı uzatmaya gitti 78-78'lik skorla edit: angola 92-88 kazandı ve 2.tura çıktı, almanya elendi..kayseri'de bombayı patlattı angola helal
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 porto riko 7 sayı önde bitirdi, lulz. yunanistanı kas kas yen. turnuvayı bitirmiş gibi sevin şimdi git porto rikoya kaybet bütün olayı berbat et. rezillik olur direk. :p
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 fena rezillik olur hem de. yok ya bizim macları kazanıp kaybetmemiz tamamen mental hazırlıkla ilgili. yoksa taktik, kondisyon falan hicbirinin takıma katkısı oldugunu sanmıyorum.
GEd Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 oha harbi değilmiş, böyle ülke olmaz yani ^^ http://tr.wikipedia.org/wiki/Porto_Riko - Devlet Başkanı Barack Obama
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ahaha yazıklar olsun yani, diyecek bisey bulamıyorum. fark yemeyin lan bari.
moncici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 yok bitti derken. aldık yani. 9 sayı öndeyiz son 5.5 dakika
Öne çıkan mesajlar