Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk periyodu kaçırmıştım,
tekrarını izleyebileceğim bir link var mı? torrentlere baktım düşmemiş.

gavat ntv 02:10da verecekti tekrarını, 02:05te gittim 3.çeyrek oynanıyordu :O
Mesaj tarihi:
ıyı yendık flanda hakem konusu abartılmıyormu bence gayet iyi bir mac yönettiler bu acıtasyon nedir ben anlamdım gitti hakemi de yendik fln sacma bence
Mesaj tarihi:
Maçın 3. çeyreğinin ortasından sonra hakemlere iş düşmedi, ilk yarı Finli gayet kötüydü ki bu adamın bir önceki gün de, ne kadar kötü olduğu, Yunanistan yanlı kararlar verdiği biliniyor.
Mesaj tarihi:
"celme taktı celme taktı" sonra tekrarını ızlıyoruz yok öle bişe yanlıs karar verilir ama bu kadar cok abartılmaz kör birisi dinlese macı sanırki hakem yunan forması giydigini düşünür
Mesaj tarihi:
napak kabullenek mi heyecanı seviyorum cok canlı anlatıyor ama hakemlere saldırmak rahatsız ediyor ben gayet ortada olan bazı pozisyonlarda da bizim lehimizde düdük caldıklarını görüyorum
Mesaj tarihi:
Şanssızlık olmasın da güzel kura gelsin, İspanya'yı da kutluyorum. Avrupa şampiyonu olurken de gerçi vites yükseltmişlerdi ama Javtokas ve Delininkaitis dışında yedek Livtanya'ya yenilmeleri başarı, Pau bahane de olamaz, üst seviye oyuncu dolu herifler, en sönük adamları Llull, Vazquez falan ACB'nin en değerli adamları
Mesaj tarihi:
Brezilya'yı yenebilecegimizi dusunuyorum ama ceyrek finalde olmasına ragmen en zor rakiplerden biri yine de. Erken geliyo yani.

İkinci turda da işimiz pek kolay degil. Resmen ölüm grubu gibi D. Fransa'ya sans verilmiyordu bu turnuvada 3'te 3 yaptı adamlar. Litvanya ne olursa olsun ismi yeter, adamlar basketbol ekolü. İspanya son sampiyon. Yeni Zelanda'dan boyle performans beklemezdim, baya iyiler. Hangisi gelirse gelsin kolay olmayacak yine ama su savunma performansımız devam etsin rahat rahat hepsini deviririz diye dusunuyorum.
  • Yeni Oluştur...