Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekinezi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Surf yaparken bi takım forumlara denk geldim. Forumların içeriği sadece telekinezi, telepati, biyokinezi gibi paranormal ve metafizik şeylerle ilgiliydi.

Ancak dikkatimi çeken her topikte en az 900-1000 mesaj olması ve topice mesaj yazan 100 kişiden 90 tanesinin bu olayları çatır çatır yaptığı.

Örnek olarak biyokinezi dedikleri bi yöntemle göz renklerini değiştirdiklerini iddia ediyolar ve bunun nasıl yapıldıgını gösteriyolar.

Ve bunu takiben bütün postlar " evet oldu bende yaptım", " beyler gözüm yeşil oldu", "oha başardım gözüm kırmızı renk"..

gibi cevapları görmem ve bu cevapları 200 kadar kişide görmem, lan yoksa dememe sebep oldu.

nedir durum, telekinezi ile fln uraşan varsa bi açıklığa kavuşturabilir mi ?
Mesaj tarihi:
Devilmanta said:

abvblizzard said:

Düşünce gücüyle kaldırabileceğiniz şeyler sınırlı malesef.

ahaha ben düşünmeden kalkabiliyo o
o derece yani :P puahahahah

abazalaık o. telekinezi başka ahahhauda
Mesaj tarihi:
O kadar yapılabilir bişi olsa ve 100 kişiden 90ı becerebilse Patidende yapmış olan olurdu bugüne kadar. Olmaz demiyorum ama oluyorsa da bu kadar kolay olmaz diyorum.
Mesaj tarihi:
Catzee said:

bu doğru benim amcaoğlu ileri seviyede kullanıo bunu, gece zenci oluo gündüz beyaz.

renk değil de başka bir özellik olarak işe yarayabilir.

benim için gerek yok gerçi de X(
Mesaj tarihi:
wtf said:

Örnek olarak biyokinezi dedikleri bi yöntemle göz renklerini değiştirdiklerini iddia ediyolar ve bunun nasıl yapıldıgını gösteriyolar.

abi adam resmen gif formatına dönmüş göz rengini değiştirme falan yok artık
  • Yeni Oluştur...