Arma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ankara da KPDS kursu tavsiyesi verebilecek varsa sevinirim. Birkaç yere bakıyorum. Bilenler varsa tavsiyede bulunmalarını rica ederim. Epey bir işime yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 up bana lazim suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://www.kpds.org/ankara_ingilizce_kurslari.asp kursa gitmeden evde seslisozluk+cikmis sınavları cozerek bence 70+ alabilirsiniz orta seviyedeyseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 para ve zaman kaybından başka bir şey değil, ingilizce değil ezber teknikleri öğretiyorlar. ark gitti 1 ay, sonra parasını kalanını geri aldı. ha ezberliyeyim geçeyim o yeter derseniz ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 e zaten ona gecmis sınavlari cozerken alisiyorsunuz ki ben 2009 mayısta girmistim ve birkac soru onceki sınavlardakilerle aynıydı sıklarin yerleri bile aynıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Yav bilemedim, 3 yildir yurtdisindayim, ingilizcem orta derecede, yani herseyi rahat konusuyorum rahat bisekilde. Ama is kagit ustune dökulurse grammer olarak cok iyi bi yerde degilim. Eski sinavlara calissam olabilir gibi ama biraz daha rahat olur dersane sanki. Keza ben tembel adamim, basimda biri durmazsa calismam :P Dersanede hani enazindan biraz ilgilenirler, insan bide para verince gitmek zorunda hissediyo kendini az cok :) 1 ay calisiyim geciyim, yoksa askerim sene sonuna iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar