synorin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kendi istediğim driverı yükleyemiyorum windows pc açılınca aygıta driver bulup yüklüyor ben kendi driverımı yüklemek istediğimde öncekini silip res at diyor.Öncekini silip res atınca kendiminkini yükleyemeden yine windows driver yükleyip duruyor. Bu döngüyü nasıl kırabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 interneti kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 o nasıl oluyor ya keşke benimkide hemen bulup yüklese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bulup çat diye yüklüyo kafayı yedim walla nese windowsla yarışıp en sonunda ondan önce yükleyebildim şaka gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar