Arma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Helcaraxe said: Arma said: Büşra ya sürer gibi sür :D burayı şimdi duydum ahahahhaha Sonlarında diyor. Koptum duyunca :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Dragonmax said: AHAHAH onun sırtına sağlamından osmanlıyı bi çakıcaksın, 3 gün baygın yatar uaıhduahdua offf ahahah ölür lan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Xenocide said: Dragonmax said: AHAHAH onun sırtına sağlamından osmanlıyı bi çakıcaksın, 3 gün baygın yatar uaıhduahdua offf ahahah ölür lan adam AHAHAHAHHAHAHAOUGDSKHG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Jahrein said: komik değil eed bu daha komik. http://forum.paticik.com/read.php?73,4494642 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ALLAH HEPİMİZE İŞ NASİP EYLESİN AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben işe girdim. darısı başınıza. hatta yatıyorum kib by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar