Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Sessizlik tüm sözlerin anasınıdır..Sessizlikten dopar tüm kelimeler,boslukta yol alır,umulmadık kuytu köşelerde yankılanır,iyileşmesi imkansız yaralar açar.Ama açılan yaraları iyileştirmekte güçsüzdür kelimeler.. Karanlık sokagın köşesinden süzülerek geçti bir gölge. Duvalarda ve kaldırım taşlarında elle tutulur gözle görülür bir iz bırakmadan geçip gitti.Ama bir iz bıraktı yine de,soğuk ve silik bile olsa,ölümlüler göremese de bıraktı.Sessizce süzüldü gölge bomboş sokaklardan,saatin kaç olduguna aldırmadan,zaman ölümü umursamayan ve üstelik görülemeyenin bir parçası ıkana ne amlam ifade edebilir ki ? Bırak tükensin diger herşey gibi... Zaman ne yöne akar ? İleri mi ? Yoksa geri mi ? Yoksa akan bir şey yok mu.Sadece tıklayıp duran saatlerin anlamsız gürültüsünden mi ibaret zaman dedikleri şey ? Basit bir insan uydurması mı ölümlü oldugumuzu her fırsatta hatırlayabilmek için bulup çıkardıgımız bir başka uydurma kavram mı ? Ama öte yandan,zaten ölümsüzlük diye bir şey yoktur ki...Oda bir insan uydurmasıdır.. Hızlı adımlarla ilerledi gölge,nereye gittigine dair en küçük bir ipucu bile sunmadan.Ne etrafına baktı,ne de bir ses çıkardı,sadece kayıp gitti sokaklar ve caddeler boyunca.Ne zaman ki denize ulaştı adımları,karanlık sular uzandı önüne kayıp ufuklara dogru,o zaman gölge durdu.Küçük siyah dalgalar hafifçe kayaları yararken,koyu yeşil yosunların kapladığı kıyıda durdu gölge.Durdu ve dalgalandı hafifçe,tıpkı meltemle dalgalanan uzun ilkbahar çimleri gibi.. Berker Güngör (Mart 2001 Level Dergisinde çıkan bir yazısı..) Okuyanlara çok teşekkür ederim..Cok sevdigim bir yazıydı halada saklıyorum..Paylaşmak istedim..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Artık benim de sakladığım bir yazı...[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar