Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karışık Bir Ses Sorunu

Daniel

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bakalım ses sorununu kim çözecek benim bile anlatmaya aklım almıyo bakalım kim bulucak sorunu...

Şimdi sorunum söyle müzik dinlerken birsey yaparken vs vs seste hic bir sey yok ama gel gelelim Test Drive Unlimited oynarken bu sorun var giriste ses var ama oyunda hic bir sekilde ses yok.Bu sorunla karsılasan cok var ve cok karısık bir sorun karsılasan var dediysem de sorunu çözebilen yok...Sorunun nedeni HD zımbırtısı bildiğimiz üzere bu oyun HD bir oyunmus (su hd dalgasını da hic anlamam o ayrı) simdi aygıt yöneticisine baktıgımda dikkatimi ceken de bir sey var...2 tane ses sürücüsü var bunlardan biri anakart üzerinden Via High Definition Audio Controller(anakartın üzerindeki ses zımbırtısı) öbürü ise Ati High Definion Audio (Sanırsam ekran kartım ati onla alakalı :) ) Simdi arkadaslar denetim masasından ses yöneticisine gelipte bu ati olanı sectigimde hic bir sekilde ses alamıyorum Via seciliyken ses alıyorum ama dikkatimi ceken sey ise : Her oyunu rahatlıkla oynarken zıpır bir tane HD oyun cıkıyo ondan da ses cıkmıyo.Anlamadıgım sey ise Ses kartı HD diyo ekran kartının HD ses sürücüsü bilgisayarda kurulu e oyunda high definition olunca ve öbür oyunları gayet ses sorunu olmadan oynayınca High Definition'la ilgili bir sorun olduğunu düşünerekten ortaya komplike bir sorun çıkıyor...Bakalım kim çözücek umarım anlamıssınızdır anlatmak istediğimi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...