Daniel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Arkadaslar bakalım ses sorununu kim çözecek benim bile anlatmaya aklım almıyo bakalım kim bulucak sorunu... Şimdi sorunum söyle müzik dinlerken birsey yaparken vs vs seste hic bir sey yok ama gel gelelim Test Drive Unlimited oynarken bu sorun var giriste ses var ama oyunda hic bir sekilde ses yok.Bu sorunla karsılasan cok var ve cok karısık bir sorun karsılasan var dediysem de sorunu çözebilen yok...Sorunun nedeni HD zımbırtısı bildiğimiz üzere bu oyun HD bir oyunmus (su hd dalgasını da hic anlamam o ayrı) simdi aygıt yöneticisine baktıgımda dikkatimi ceken de bir sey var...2 tane ses sürücüsü var bunlardan biri anakart üzerinden Via High Definition Audio Controller(anakartın üzerindeki ses zımbırtısı) öbürü ise Ati High Definion Audio (Sanırsam ekran kartım ati onla alakalı :) ) Simdi arkadaslar denetim masasından ses yöneticisine gelipte bu ati olanı sectigimde hic bir sekilde ses alamıyorum Via seciliyken ses alıyorum ama dikkatimi ceken sey ise : Her oyunu rahatlıkla oynarken zıpır bir tane HD oyun cıkıyo ondan da ses cıkmıyo.Anlamadıgım sey ise Ses kartı HD diyo ekran kartının HD ses sürücüsü bilgisayarda kurulu e oyunda high definition olunca ve öbür oyunları gayet ses sorunu olmadan oynayınca High Definition'la ilgili bir sorun olduğunu düşünerekten ortaya komplike bir sorun çıkıyor...Bakalım kim çözücek umarım anlamıssınızdır anlatmak istediğimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Sendede ne çok sorun çıktı kardeşim. Her gün ayrı bir sorun valla. Ben olsam kafayı yemiştim şimdiye ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yokmu arkadaslar konuya hakim biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 onboard olanı biostan iptal etmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 e onboarddan baska ses kartım yokki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 aldım simdi ses kartı 2 güne gelir 5.1 sırf bu iş için aldım insallah düzelir de test drive unlimited ıma kavuşurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bi test drive için mi aldın 5.1 ses kartını? bu arada tam okumadım ama oyundan kaynaklanabileceğini düşünmedin mi? yada Directx'ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ses sorununun çözümü şudur. çiğ yumurta içine, iki damla gliserin damlatıyorsun. sonra bunu lıııık diye içiricen. bilgisayarın büyük ihtimalle yanıcaktır. gidip yensini alıcaksın. onda bu sorun olmaz. bozulduysa git yenisini al. ekonomiye katkın olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 oyunda HD zımbırtısından kaynaklanıyo kanımca iste ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Oyun içinde ses ayarlarını bir kurcala, bir de oyun için yeni yama çıkmış mı ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 5+1 ses kartı ve 5+1 aldım istiyodum da zaten düzeldi öbür onboard ses kartını da biostan iptal ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar