Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 patilerim tam bu tutorali yazarken mouse'un 3. butonu beni back back şeklinde başka diyarlara götürdü, baştan yazıyoruz neyse. Bu tutorialda, sürekli olarak nasıl aydınlık (in lorlu) gezeceğinizi anlatacağım. Piyasadaki lightpatch programlarını bilirsiniz, aha işte onun mantığı. öncelikle şu topic'i okuyun ve biraz reverse mantığını kavrayın. (gerçi fazla bişi yazmadım ama olsun) şimdi hexworkshop'u indirin ve uo client indirin (2.0.3) sonra açın clienti hexworkshop ile, CTRL+G tuşlarına basın hex'i seçin, begging of file'i seçin, offset'e '90651' yazın, büyük ihtimalle karşımıza '25FF' gibi hex kodları gelecektir. şimdi 25FF'nin üstüne gelip B800 yazın. kodluyorum: B sekiz sıfır sıfır. clienti kaydedin, tamamdır! hesapta uyuyacaktık ;) hadi patiler iyi uykular sizlere. not: diğer pati arakçıları, sitenize koymayın bu yazıları, aksi takdirde tüm pati userlari sizi taciz etme hakkini sakli tutar.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderatorfaust @ noir faust'un pictureleri[Bu mesaj Faust tarafından 15 Temmuz 2004 07:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Denemek lazım... Bu arada aklıma takıldı da şimdi bunları sen kendi başına mı yaptın yoksa bir yabancı siteden filan mı aldın :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin Siz Hayatı Değiştirin Ultima Online Hakkında Aradığınız Her şey için ==> UltimaTurkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 kendi yapmış olabilirmi belki ama daha büyük bi ihtimalle anlattığı herşey yabancı sitelerden türkçeye çevrilmedir :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Güzel Faust başarılar. Bekleyin geliyorum...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Evo veya zorm tavsiye ederim :) Lightfix hakkında artık herkes elinde torch la gezer... hLL. Faust.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 illegal birşey[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 kendim yazdım çalmadım çırpmadım 8-)[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hayır o yonden degıl bu program oyun dınamıgınde olmayan bırsey,artıdan degıstırıyor,yoksa eline saglık.[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 evet apache, ben öğreti amaçlı yazdım ;) bir ara çok merak ediyordum multi client olayını neyseki öörendim.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar