Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi beslemek hakkinda...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam bugun bir pet-shop'da iran kedisi gordum gercekten cok tatliydi ve almayi dusunuyorum bu kumlari filan var direk tuvalet ihityaclarini orayami yapiyor yoksa sizmi ogretiyorsunuz birazcik acikliyabilirsiniz iyi olur vallah...[signature][hline]live for..
Mesaj tarihi:
eve ilk geldiğinde bir süre sonra etrafı, koltukların arkasını falan koklamaya başlayınca kuma götür, daha sonra o alışır zaten kendisi. garanti olsun diye bikaç gün üst üste kuma götürüp bırakırsan hiç sorun olmaz bir daha :) kumu temiz tutcan tabi :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
olm sende pitbull var ruhhastasımısın parcalattırıcan kediyi sonra pati ailesi deliricek burda.. karakedi banlar yemin ederim =P[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Mesaj tarihi:
ben diyom olm =) zaten bu kedi aramiyodur ki, kesin kopegine mama ariyodur :p aman medyaya yansimasaydi iyidi... :)[signature][hline]- never too old to learn!
life isn't a coincidence, it's a reflection of us!
Mesaj tarihi:
Hade normal köpekle kedi anlaşırda pitbull la kedi çok zor lan pitbull köpek değil abi değişik bi yaratık bırak hocam bu işleri pati ailesi burda sen köpeğine bak :D
  • 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...