Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Arkadaşlar 4-5 ay önce baya para bayılıp microsoft sidewinder mouse almıstım fakat aldıgım ilk günlerden beri mouse'ta bir sorun var aşırı action içeren oyunlarda bazen tuş basılı kalıyor bikere normal basınca düzeliyolar normal oynarken bir sorun yok ama arka arkaya yüzlerce kez tıkladığımda bu oluyor bunu garantiye versem naparlar bayadırda kullanıyorum ilk başlarda uraşmak istemedim ama oyun performansını çok kötü etkiliyor artık gına geldi.Napmak lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 genel bi sorun heralde o. ilk baslarda bende de sanki cok az da olsa oldu ama bayaa bir suredir yok. fakat arkadasımınki ilk gunden beri surekli vardı. servise gonderdi. biraz ugrastırdılar sorun yok diye ama en sonunda degistirdiler. sen de bi servise gonder derim. degistirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar