attention Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Fipjk1Mcw68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bole ne patlar ne ucar banlanırsın alimallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 iğrenç bi şarkı börk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bnm de ev sahibim sapık temizliğe her geldiğin de üşüdün mü diye soruor. manyak hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 xwhiplashx said: bnm de ev sahibim sapık temizliğe her geldiğin de üşüdün mü diye soruor. manyak hatun. üşüdüm ısıt beni de yarım saat içinde düşüncelerin değişecek. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yok olm karı 63 yaşında çekilir tip deiil ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kazak örebilir o zaman bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 evdeki ısıtma arızalıydı bir ara. elektrikli sobayı çalıştırmaya başladım. geçen ay faturası çok gelince kadın kızdı. meğersem elektrik faturasıda eve verdiğim kiraya dahilmiş :D bilmiodm. karı delirmişti. şimdi sobayı aldı kilere koydu karı :D ısıtmayı yaptır diyorum gelcekler diyo atıyo valla başından beni hayırlısı. kış kış ev değiştirmek bu soukta adamada koyar. tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar