vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 nasi yok yagmurun sesi argadasim? hic kimsenin yagmurun bile böyle kücük elleri yoktur ayrica sdfjg. liseli kiz basligina uygun olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 güzel bir nickin var, boşver yağmur mağmur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 liseli kiz var dediler ankarali turgut klibi cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Yüksek güçlerden, Tanrılardan, Allah'tan, Uzay'ın derinliklerinde ki özel güçlerden ve/veya kimyasal reaksiyonlardan dilerim ki; Bir gün Ankara'ya muhtaç olursunuz da, o zaman yalvarırsınız Ankara - Ankara diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 o güne kadar saydırmak serbest :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Camelsoft said: Kravatlı, eli yüzü düzgün bi şehir Ankara yine de. Camelsoft said: of bu ne gürültü demiyorsun ya sen ankarada yaşamıyorsun ya ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Camelsoft said: "liseli emo kızlardan başka kim oturup benim gibi yağmur sesi dinlemek ister ki" gibi çok ince espri vardı orda. oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 KARI KARI KARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 chagy said: Yüksek güçlerden, Tanrılardan, Allah'tan, Uzay'ın derinliklerinde ki özel güçlerden ve/veya kimyasal reaksiyonlardan dilerim ki; Bir gün Ankara'ya muhtaç olursunuz da, o zaman yalvarırsınız Ankara - Ankara diye. ben şehrini böylesine sahiplenen bir insan daha görmedim. işte azim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 http://www.2023haber.com/images/news/11308.jpg ankara diyince aklıma bu geliyo sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ben gayet duyuyorum yağmurun sesin. sırılsıklam oldum lan geçen o değil de bi insan ankarayı sevemez. ankara insanı sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 vaay helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Yeni ergen bende varim diyor, dagilabiliriz misyon tamamlanmistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 roger edit:imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 İçimdeki piç bırakma beni hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 nileppezdel said: İçimdeki piç bırakma beni hiç (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ankara rezalet bi sehir. ne yagmur sesi ne yagmur kokusu sadece pic bir duman ve pis etraf sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yanlız süper şarkı sözü olur teoman söylesin bunu yağmurun sessizliği filan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yagmurun gozyaslari! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yagmurun elleri (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hic kimsenin yagmurun bile boyle kuck elleri yoktur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yağmurun ayakları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 pix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 İçindeki kız sana kalsın, dışındakinin lise etekli fotolarını koyuver yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 cem adrian yagmur var bi de hosuma gidiyo ama yine de biliyorum ki cok gay =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar