aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ekmek, 40 yasimiza geldigimizde hala ikimizde bekarsak, evlenelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 30 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Red said: bi kere beni kovalayan bir kızı köpek gibi kovaladığımı hatırlıyorum.öyle kötü bir anımdır. yalvarıyordu yalvaran oldum.çok enteresan şu dunya Abi çok dram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abvblizzard said: ben hon da bile kaçınca kovalamıyolar ki lan zeus ulti atıyo en iyi. Aslında bunu alıntılayacaktım, yanlış oldu üstteki. Neyse post kastık sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kaçanda hiç yokum lan. onla mı uğraşcam meeh direk. ya egoistim yada üşengeçim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Phae said: abvblizzard said: ben hon da bile kaçınca kovalamıyolar ki lan zeus ulti atıyo en iyi. Aslında bunu alıntılayacaktım, yanlış oldu üstteki. Neyse post kastık sabah sabah. :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abvblizzard said: 30 olsun dugun tarihini aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abi ilk okudugumda refleks olarak heycanlandım bu tam bi dram işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Nie kaçacaksın, kaçmak derken başka bir taktik var, Kaçmak olarak biliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 refleks icabı napcan iste kovalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kovalayacak olanın sizin kaçtığınızdan haberi var mı? mesela şimdi fbi'dan kaçsanız kimse kovalamaz bak sizi. size ne baksın fbi olm! deli misin! derler adama diyeceğim o ki kaçmadan önce, "kaçtım ben!" diyiverin ki kovalayacak olanın haberi olsun. selamsız sabahsız kaçılmaz öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kaçanı kovalarsan kaçar tabi.. aslan gibi kaplan gibi sinsice gidiceksiniz avınızı yanına uygun anı bulucaksınız ne çok çirkin bi ava gidiceksiniz ne çok güzel bi ava.. güzeller çakallara yem olmuştur çirkinler akbabalara yem olmak için doğmuştur.. sizde orta halli avınızı iyi kestirik dediğim gibi sinsice avlıcanız bi anda çat diye hırt tıye koparıcanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 aşktan kaçış yok ama kaçan(çok uzağa kaçmadıkça) kovalanır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 2 gün bile telefonun kapanmaması lazım yoksa hatun kişisi gelemez öyle şeylere,bırakıverir alimallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 0ne said: 2 gün bile telefonun kapanmaması lazım yoksa hatun kişisi gelemez öyle şeylere,bırakıverir alimallah. alıştırmana bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 açan kovalanır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 açan ... tutmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 köşeye sıkıştır. kuytuda kıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bir insanın kaçan olabilmesi için bir kovalayan olması lazım zaten. Kovalayan yoksa kaçan kaçmıyodur aslında, random yönde koşuyodur sadece. Evet söz konusu rastgele koşup ta kovalandığını sanan şahısa mal diyoruz halk arasında. Açsa açsa arayı açar bu salak, sonra vay efendim niye soğudu? Eaaa... Ne diyoduk... Yani toparlarsak; evet koşan şahsımızın "kaçan" sıfatını alması için bir kovalayan olması lazım. Yani kaçan kovalanır da diyebiliriz bağlantılı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hayatımın felsefesidir, ölürüm aşkından yinede aramam zırt pırt, sonra onun kaçmasını sağlayıp salaklığından ölmek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kovaladıkça kaçan ateş böceğim misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imp* Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 dartanian nerdesn ya bişe sorcam sana öm dolu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar