imp* Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ilişki konusunda böyle bir şey var mı cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 var.Bak valla var.Ölünü göreyim ki var.Ekmek kuran çarpsın ki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 var tabii var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 maalesef var gibi ama... ben ne köpeğim kovalarım, ne de kediyim kaçarım. deyip baştan koyacaksın tavrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 4s var bi de mesela bütün ilişkiler bunlar üzerine kurulu arkadaşlar çok önemli kurallar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Ahaha dartanian ^_^ Evet var abicim öyle bir olay. Farklı varyasyonlarıda var o sözün ama burda söylersem ban yerim sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imp* Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 4s ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Seven bişey yapılır , bişey yapan sevilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 4s einstein'ın en önemli teorisi. fizik dışı çalıştığı en önemli alan olan ilişkiler üzerine bir teoridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 çok başarısızım geyik konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ah bebeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kacma. mesafeli ol sorun yasiyosan bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 beni kovalamiyo lan kimse, kacmiyorum gerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 utanıyolardır abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 pogodi said: ah bebeyim. rölativite 4s'ten daha kolay bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Kovalanmak icin kovalanabilecek bi adam olman lazim. Ben cok kovalandim, cok kovaladim. dogru bir teori yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imp* Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kaçmıyorum zaten de etrafımda böyle durumlar görüyorum sürekli.hani orta yolu bulan pek yok gibi. hep birisi kendini geri çekiyor diğeri üzerine düşüyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kaciyolar benden, ama ben kovalamam, milletin pesinden gitmem, adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kacan kovalanir lakin fazla naz asik usandirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Cuce said: utanıyolardır abio amerikaya kacarak hata yapti. cok uzaga gitmeyecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 imp* said: hep birisi kendini geri çekiyor diğeri üzerine düşüyor falan. geri çekmede başarısız olursan sonuçlarına katlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Ya tespit doğru da istisnalar çıkabiliyo.. .Çağrıyodu, arıyodu soruyodu falan filan ancak ben de karşılık verdiğim için böyle yapıyodu.Bi müddet sonra kaçmaya başladım nedense.Arıyo açmıyorum mesaj atıyo cevap vermiyorum falan sonra kız da hiç üstelemedi şimdi yanarım yanarım niye kaçtığıma yanarım. Edit:Gereksiz bişi vardı sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 offf booty call dedin di mi, kesin oyle dedin, baska bisey degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar