Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

operasyon

parvus

Öne çıkan mesajlar

ya sen dengesiz kızları koruma ve kollama derneği başkanı mısın ? değilsen açalım logo da yapayım sana başkanı ol.

niye yanlışmış ? nesi yanlışmış ? doğrusu nedir ? ayrılma lafı çıkartan o durduk yerde. eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor, şu anda teorik olarak ayrıldık ztn.
Sosyal ağlarda paylaş

erkek milleti deyince osman bölükbaşı'nın bir olayı geldi aklıma:

türkiye'nin gelmiş geçmiş en renkli ve nüktedan siyasetçilerindendir. yaptığı uzun konuşmalar, mitingler ve konferanslarla bilinir , konuşmayı çok severmiş. * egitim cehaleti alir eseklik baki kalir sözü osman bölükbaşı tarafindan meclise karsi soylenmistir.

osman bölükbaşı meclis kürsüsünde konuşmaktadır.muhalif kanattan bir milltvekili kürsüye doğru seslenir.
-erkek misin sen be!
osman bölükbaşı gayet soğukkanlı bir şekilde:
-ben erkekliğimin zekatını versem sen bile erkek olurdun.

http://www.lafmacun.org/bak/osman+bolukbasi
Sosyal ağlarda paylaş

parvus said:

ya sen dengesiz kızları koruma ve kollama derneği başkanı mısın ? değilsen açalım logo da yapayım sana başkanı ol.

niye yanlışmış ? nesi yanlışmış ? doğrusu nedir ? ayrılma lafı çıkartan o durduk yerde. eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor, şu anda teorik olarak ayrıldık ztn.

Sevdigi insandan ayrılınca erkek dediğin oturur içer bi yerde.

Gider arkadaslarıyla paylasır.

ben uyuyorum der odasına gider aglar.

yani gidip baska kızlara pipisi kalkmaz orrayt?
Sosyal ağlarda paylaş

parvus said:

Akhlaur said:

parvus said:

burda kurban benim, resmen aldatmaya itiliyorum.

Ahahaha nasıl bir bakış açın var abi hayata ?

şöyle ki seviyorum, ve ayrılmak istemiyorum elimden geleni yapıyorum, ama yaptıkları çok dokunuyor, ben de böyle intikam almak istiyorum.

bambaşkaymışsın.
intikam falan gerçekten baya kötü duygular.
zarar verir.
Sosyal ağlarda paylaş

"peder zickler" said:

ben hala
said:
hakaretamiz
e taktım

takma geçti artık yanındayız:

ekşi:

# hakaret iceren ifadeler barindiran.
(mortimes, 22.09.2001 11:23)

ulu:

# Hakaret içeren anlamında kullanılan sıfat.
#133980 (cikarinbeniburdan, 27.03.2006 03:25)

itü:

hakaret içeren.
(finch, 18.07.2006 00:44)

lafmacun:

hakaret içeren, hakaret dolu.*
o dan sonraki l u dan sonraki m 25.01.2008 15:34

ihl:

#
hakaret içeren.
(dua 03/09/2009 03:40)

tdk:

hakaretamiz
sıfat, eskimiş (haka:re'ta:miz) Arapça §a®¥ret + Farsça -¥m³z

Hakaret içeren, hakaret dolu.
Sosyal ağlarda paylaş

parvus said:

"peder zickler" said:

ben hala
said:
hakaretamiz
e taktım

ekşi:

# hakaret iceren ifadeler barindiran.
(mortimes, 22.09.2001 11:23)

ulu:

# Hakaret içeren anlamında kullanılan sıfat.
#133980 (cikarinbeniburdan, 27.03.2006 03:25)

itü:

hakaret içeren.
(finch, 18.07.2006 00:44)

lafmacun:

hakaret içeren, hakaret dolu.*
o dan sonraki l u dan sonraki m 25.01.2008 15:34

ihl:

#
hakaret içeren.
(dua 03/09/2009 03:40)

tdk:

hakaretamiz
sıfat, eskimiş (haka:re'ta:miz) Arapça §a®¥ret + Farsça -¥m³z

Hakaret içeren, hakaret dolu.

takma geçti artık yanındayım.
saol çok iyisin
Sosyal ağlarda paylaş

Olivies said:

parvus said:

Sevdigi insandan ayrılınca erkek dediğin oturur içer bi yerde.

Gider arkadaslarıyla paylasır.

ben uyuyorum der odasına gider aglar.

yani gidip baska kızlara pipisi kalkmaz orrayt?

kaç kez ağladığımı, kaç kez arkadaşlarla içtiğimi biliyor musun ? bilmiyorsun. o zaman neyimin kalkıp neyimin ineceği konusunda da bu kadar emin olma orrayt ?

şu anda dert yanacak, teselli verecek tek bi adam kalmadı, herkes bu konu açılınca kaçıyor veya bu konuyu konuşmayalım diyor. haklılar çok tan ayrılmak gerekiyordu ama yapamıyorum kopamıyorum seviyorum, ama bi yerde teselli bulmak gerekiyor. her etki tepki yaratıyor sonuçta bu benim kendi kendime yaptığım bişi değil!
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

bence sen son zamanlarda basrolde intik denen adamin oynadigi filmlerden izlemissin.
yada baya abazasin. sorry.

ya sen bu yaşa kadar kaç sene abazan değildin acaba 1 sene oldu mu merak ettim şimdi. kaldı ki ben daha önce de aldatma fırsatım vardı şimdi anlatsam o olayı da garbage a gitmesin konu daha gelişmeleri yazıcam. trollemeyin fikrinizi medenice söyleyin.

chagy said:

ne olursa olsun, kız seni aldattı mı ki kendince aldatarak intikam alıyorsun? bu durumda aslında kendini kandırıyorsun, ha sen dedin tavsiye al sana tavsiye.

Sevdiğin için savaş, gerekirse 1 ay, gidip o...punun biriyle 15dk geçireceğine.

kardeşim kız ayrılalım diyor, ki alışkanlığı bu, belki işin sonunda barışmayız, belki aldattıktan sonra gider söylerim böyle böyle yaptım diye. belki affeder, belki etmez.

hadi onu geçtim asıl biraz da o savaşsın sevdiği için, benim yaptığımı kimse yapmaz ona. ne dese köpek gibi alttan aldım koşturdum 5 sene peşinde. anlatamıyorum ki.
Sosyal ağlarda paylaş

parvus said:

kermit said:

bence sen son zamanlarda basrolde intik denen adamin oynadigi filmlerden izlemissin.
yada baya abazasin. sorry.

ya sen bu yaşa kadar kaç sene abazan değildin acaba 1 sene oldu mu merak ettim şimdi. kaldı ki ben daha önce de aldatma fırsatım vardı şimdi anlatsam o olayı da garbage a gitmesin konu daha gelişmeleri yazıcam. trollemeyin fikrinizi medenice söyleyin.
e ben kendi fikrimi soyluyorum ama zoruna gidiyo baksana
Sosyal ağlarda paylaş

seninki fikir değil hakaretamiz ifadeler.

kermit said:

chagy said:

gidip o...punun biriyle 15dk geçireceğine.
max 3dk. bahse girerim

bahsi kaybettin üzgünüm, geç boşalıyorum, bazen sıkıntı bile oluyor karşı taraf alıştığı için bazı 3 dk'da boşalan şahsiyetlere 3 dk da bitecek beklentisi var 15 dk uzun geliyor, kasmak hızlanıp süreyi kısaltmak zorunda kalıyorum o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...