roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ve yıllarımı verdiğim bilgisayar bilgimi "MS OFFICE PROGRAMLARI, AUTOCAD" diyerek özetlemek beni sinir ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 autocad bilmen gayet super bisey de office'i ne kadar iyi biliyosun? mesela excel oyle bir program ki -supply chain ile ilgili ders alanlar bilirler- inanılmaz ozellikleri var, ömrünü harcasan bitiremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 baska seyler ogrenseydin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yıllarını verdin de bi tek ofis kullanıp autocadde çizim mi yapabiliyosun eheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 toggie said: autocad bilmen gayet super bisey de office'i ne kadar iyi biliyosun? mesela excel oyle bir program ki -supply chain ile ilgili ders alanlar bilirler- inanılmaz ozellikleri var, ömrünü harcasan bitiremezsin. o derece süper değil. hani vb'de makro yazıp hayvanlık yapanlar tanıyorum o derece değilim, ama gerekirse öğrenebilirim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 şu exceli öve öve bitiremiyonuz gitcem ileri excel kursuna kaydolcam önümdeki 2-3 sene içersinde. yazdım uzun vadeli plan listeme, valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 excel cidden çok sağlam bi program bilenlerin elinde. endüstri mühendisliği okusaydım mesela %100 kursa falan gider, kasardım yani. ama mesleğimle hiç alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 endüstri mühendisliğiyle ne ilgisi var peki tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 iste mesela supply chain'de cok ise yarıyor. mesela distrubutorsun sen, atıyorum teknosa. bayilerin var sagda solda. bu bayilerde stokların var. siparis yontemin falan var, kullanıcı kendi gelip alıyor, sen eve teslimat yapıyosun. stokta ne kadar mal tutman gerekli, teslimat yaparken neler yapman lazım falan boyle bir sürü abuk subuk ama cok onemli kucuk seyleri bir araya getiriyosun. inanılmaz karısık formullerle tabi. sonra bi tusa basıyosun sana optimumunu gosteriyo. su kadar stock tut vs gibi. daha bir suru kriter var da anlamadıgım icin isten aklıma gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 excel dandik ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 en güzeli powerpoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 notepad neyinize yetmiyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 alın şu abaküsü de oyalanın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 aklıma gelen: said: kayserilinin oğlu babasından harçlık ister çocuk :baba bana 20 milyon verirmisin baba : 10 milyon mu? napacan olum 5 milyonu 3 milyon neyine yetmiyo al sana 2 milyon der ve 1 milyon uzatır. çocuk : allahtan 500 bin lira bana yetiyodu der baba : vay şerefsiz sahte para vermesek bizi yutturacak der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 az yerim, çok çalışırım diye ekle bilgisayar konusundaki zayıf yönlerini kapatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 komikliklerle, sakalarla ofisin nese kaynagi olurum dicem ben eger ki bir gun biri beni interviewe cagirirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 toggie said: autocad bilmen gayet super bisey de office'i ne kadar iyi biliyosun? mesela excel oyle bir program ki -supply chain ile ilgili ders alanlar bilirler- inanılmaz ozellikleri var, ömrünü harcasan bitiremezsin. evet lan şurda yeni bi staja girdim resmen excel bilmiomuşum onu gördüm hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ihtiyaç duymadan neyini nasıl öğreebilirsin ki? millet konuşuyor falan işte kurslar falan diye. ama işin içine girmeden bilmiyorsun hiçbir şey. ben excel'i basic kullanırım işte, takıldığım bişi olursa sorarım nasıl yapılır diye. çünkü o kadarına ihtiyaç duyuyorum. fazlasını öğrensem bile 2ay'a kalmaz unuturum. tekrarlı kullanmıyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 allahsız goldman sachs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EkmekArasiSnitzel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 http://dumbonyc.com/images/blog/schnitzel_dumbo_jderr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar