attention Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 hopaya http://www.asturkey.com/pictures/artvin/artvin_hopa_sunset.jpg orda kafayı dinliycem selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 iyi seçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sağ altta bi yaratık bişi var resimde o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 mars'taki yaratik, artvin'de goruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attention Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 omzunda tüfek tutan poor leno o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 super. benim buyuk buyuklerimin memleketi hopa. anne tarafı arhavi, baba tarafı hopa. arhavi'de kalmıstım 10 sene once, dere kenarında oynuyoduk cocuktuk falan. gecen hafta da trabzon'daydım mesela. gerci artvin'le ilgisi yok ama olsun. guzel yer karadeniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 artvin çok güzel, hopada kalma şehrin içine de çık. gitmişken cennet cehennem kanyonuyla şavşatı falan da gör. alamut kalesi gibi artvin, çok beğenmiştim ben. çok iyi seçim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Norak said: sağ altta bi yaratık bişi var resimde o_o mindfuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 uzungol uzak ama cok da bisi yokmus. bi de bu soguk havada iskence olur, yaza dogru guzellesir orası. bi de sumela manastırı var baska da bisey yok zaten trabzon'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 http://i0912.hizliresim.com/2009/12/14/53.jpg trabzon a da git o taraflara gideceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 haklısın aslında ama kışın da güzel oralar sümela falan zigana da kayak of çok özledim=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kış geldi mi sıcak bi yere göçmek varkene soğuklara gömülmek niye? kalkalım akalım brezilyaya falan be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Norak said: sağ altta bi yaratık bişi var resimde o_o tanrı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sıkı giyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar