Goarth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Evet yine geldi çatı yılbaşı ama yine her zaman ki gibi son dakkaya kadar bir programım yok araştırmalar yapıyorum ama buraya da danışıyım dedim Not: İstanbul'daki programlar özellikle anadolu yakasındaki programları paylaşırsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kişisel daha uygundu kenan hilton serdar cevahir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ahahah eğlenceye açman hos olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sonuçta eğlenerek kutluyoruz yılbaşını :) armageddon falan olsa daha değişik olabilirdi tabi ama kaçbinyıldır tutmadı o tahminler ehe. ben şunu buldum: http://www.gezirehber.org/yilbasi-kutlamak-icin-en-guzel-mekanlar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 hhahahah eğlence (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 abi kişisel değil mevzu bak herkes baksın paylaşsın yararlansın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 yılbaşında nasıl eğlenicez diye gerilmek, priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 yılbaşında çalışacak olmak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 fede said: yılbaşında nasıl eğlenicez diye gerilmek, priceless ya$ ilerleyip bi de ikizler burcu kiz arkada$in olunca gerilebiliyosun bu tur tatillerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 facebooktan böyle bi mesaj geldi bugün: said: Itü Hazırlık December 18 at 11:18am Reply !!! INTERCONTINENTAL NEW YEAR PARTY !!! Ne Asya' da Ne Avrupa' da Yeni Yıla İki Kıtanın Arasında... 2009'a kadeh kaldırıp 2010'la dans etmeye hazırmısınız:)? Klasik yılbaşı partilerinden sıkıldıysanız,kapalı bir mekana tıkılıp kalmak istemiyorsanız,muhteşem boğaz manzarası ve havai fişek gösterileri eşliğinde ne asyada ne avrupada yeni yıla iki kıta arasında girip dünyaya açılmak istiyorsanız sizlere bambaşka keyifler yaşatacağımız yeni yıl partimize yılbaşı gecenize güzellikler katabilmek için hepinizi bekliyoruz !!! DJ Cubie SINIRSIZ yerli-yabancı içki Barbecue Snack bar Oryantal ve sürpriz dans gösterileri Noel baba ve noel anneden sürpriz hediyeler Bilet: 100 tl Saat:21:00-03:00 Biletler ve ayrıntılar için; 0530 229 98 34-Tayfun Toptaş 0555 208 79 39- Cüneyt Haliloğlu 0506 804 56 03- Mustafa Tahsin Çalışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Privhunter said: noel anneden sürpriz hediyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bana hergün yılbaşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar