Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Arkadaşlar sallamadan gördüğümüz rüyaları yazarsak zevkli olur :lol: Ben yazayım hemen Bu sabah gördüğüm rüya... ----------------------------- Amerika'ya gidiyorum o nefret ettiğim bush un yanına gidiyorum sonra bu adam beni çok seviyo çikolatalar falan veriyor bana kolonya falan uzatıyor sonra beni şoförüne teslim ediyor çıkart gez ortamlara sok yemek yiyin falan diyor ben gidiyorum yemek yiyorum sonra bi geliyorum savaş çıkmış bütün dünya amerikaya savaş açmış ama ben amerikada çok mutluyum. Amerikan vatandaşı olmak istiyorum. Sonra bush gemiler geliyor bittik diyor. durdukları yer çanakkale gibi biyer siperler falan var. Sonra ben ıraktaki gibi yapın gemilere hawk füzeleri sallayın bush amca diyorum. Sonra bush doğru lan falan diyor yapıolar sonra savaşı kazanıyolar sonra truva filmindeki gibi helen gibi ben bush un yanında oturuyorum beyaz saraya doğru gidiyoruz kağıt çiçek falan atıyor halk üstümüze. Ps: 0.1 bile sallama yok hatırladığım kadarıyla yazdım. İmla hataları olabilir hızlı yazdım :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 kucukken bır ara 1 ay boyunca aynı ruyayı gormustum hep ust uste boyle karanlık bır mekandayım ıkı tane gıdıs yolu var boyle antık bır merdıven var ordan assagı ınınce bır sovalye var elınde mızrak var batırınca uyanıyordum obur tarafta karanlık bır yer 'ooo'dıye sesler gelıyor tırsıyordum her seferınde merdıvenden assagı ındım bır sure sonra ruyadayken ruyada oldugumu anlamaya basladım ama hep obur tarafı merak ettım bır daha gorsemde gıtsem[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Dragonlance ve Ultima Online a çok sardırdığım zamanlarda , sitede millete flame strike atıyodum sonra bizim evi basmışlardı dev filan gelmişti ehe abuk bi şey[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Ferrero, 14 Temmuz 2004 15:46 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar sallamadan gördüğümüz rüyaları yazarsak zevkli olur :lol: Ben yazayım hemen Bu sabah gördüğüm rüya... ----------------------------- Amerika'ya gidiyorum o nefret ettiğim bush un yanına gidiyorum sonra bu adam beni çok seviyo çikolatalar falan veriyor bana kolonya falan uzatıyor sonra beni şoförüne teslim ediyor çıkart gez ortamlara sok yemek yiyin falan diyor ben gidiyorum yemek yiyorum sonra bi geliyorum savaş çıkmış bütün dünya amerikaya savaş açmış ama ben amerikada çok mutluyum. Amerikan vatandaşı olmak istiyorum. Sonra bush gemiler geliyor bittik diyor. durdukları yer çanakkale gibi biyer siperler falan var. Sonra ben ıraktaki gibi yapın gemilere hawk füzeleri sallayın bush amca diyorum. Sonra bush doğru lan falan diyor yapıolar sonra savaşı kazanıyolar sonra truva filmindeki gibi helen gibi ben bush un yanında oturuyorum beyaz saraya doğru gidiyoruz kağıt çiçek falan atıyor halk üstümüze. Ps: 0.1 bile sallama yok hatırladığım kadarıyla yazdım. İmla hataları olabilir hızlı yazdım :) Sırtın açık yatmışsın. :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Zaten çıplak yatmıştım da yani bilmiom uyandığımda kendimi hibino gibi hissettim agrasif tavırlar sergiledim sesimi falan yükselttim kahvaltı yapmadım şimdi yapacam sinirim bozulmuştu bide uyus uyus bakıodu bush böle gözümün içine :([signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 gazla gitsin :P[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 might&magic 6 oynarken (tabi küçüktüm) oyun bi süre sonra rüyalarıma girmeye başladı.. dungeonda fln gidiyyordum.. sonra tırsıp oyunu bırakmıştım[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Uzun zamandır görmediğim bir rüya var görmek te istemiyorum çünkü küçüklüğümde çok korkuyordum. Rüyamda çok yukarılarda parlak bir ışık görüyorum ve ışığın olduğu yerde de birisi var. Beni "Buraya gelmelisin... Gel buraya..." şeklinde odaklayarak yukarı doğru süzülmeme sebep oluyordu. Ama yukarı çıktıkça nefes almam zorlaşıyordu, sanki gittikçe boğazıma bir mantar tıkılıyormuş gibi oluyordu. Bu rüyayı çok küçük yaşlardan itibaren uzun süre gördüm fakat her defasında biraz yükseldikten sonra nefes almam zorlaştığı için geri iniyordum ve uyanıyordum. Ta ki en sonuncusuna kadar. En Son rüyamda dayanarak o ışığın olduğu yere çıkmayı başarmıştım ve oradaki şey beni rahatlatsa da boğazım nefeslikten basınç yüzünden patlayacak gibiydi ve o rahatlığı bastırıyordu. Ama "O" çok rahatlatıcı bir sesle benimle konuştu ve direk kan ter içinde uyandım: Daha hazır değilsin! Umarım bu rüya serisinin devamını görmem...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 2 gün önceydi bu rüya çok gerçekçiydi, hava kapalı bulutlu, bir tepenin üstüne çıktım, büyükçene okula benzeyen bir bina, beyaza boyalı ama boyalar dökülmüş, biraz sararmış, kırmızı boyalarla ziraat bakanlığı bişibişi komünü yazıyodu içeri girdim, içerdeki insanlarla tanıştım komünal yaşam sürdürüyolarmış, tek hatırladığım çok güler yüzlülerdi.[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bana da çok olur o, çok oyun oynadıktan sonra rüyamda görürüm falan... Alan yetkilisi olduktan sonra: said: DA2019, 02 Haziran 2004 15:25 tarihinde demiş ki: O diil hayırlar olsun, rüyamda Nefr'i ve bi kaç arkadaşı daha CoH alanına admin olmuş olarak görüyorum. "Lan, ne biçim iş, ben tek başıma admin olamıcak kadar yetersiz miyim?" falan diyorum kendi kendime. Sanırım adminliğe biraz fazla kaptırdım kendimi. :-P demişim. :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 la ben dün rüyamda chemical i gördüm ama njeyle ilgiliydi hatırlamıyom . .bi savaş mı cıkıyodu neydi öle bişiler[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 birde kucukken bızım bır korıdor vardı sonu tuvalet ruyada hep tuvalete gıderken bır yaratık cıkar kacarken yakalardı hala korkuyorum : )[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 rüyalarımı yazsam banlenmem 1dkyı bulmaz:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bende bugün bayağı ilginç bir rüya gördüm. Meteorlar, zamanda yolculuk, kız arkadaşım, bir lokanta, lokantada mehmet ali erbil, uyuz garsonlar, boğaza düşüş. Felan uzun bayağı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 rüyamda toyota corollanın, lamborghini diabloyu geçtiğini görmüşüm ben siz ne dionuz ahaha[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 14 Temmuz 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Peki rüya tabirini yapacak arkadaş varmı ? Bir ay sonra agustos 18-21 tarihleri arasında Askere gidiyorum.[real] Hakkari nin dağlarında askerlik yapıyordum... Hayırdır inşallah[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Dün gece rüyamda bi çocuk dart okunu bana saplamaya çalışıodu bende kaçıodum ..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bir çok rüya görüyorumda hiç birini doğru düzgün hatırlayamiyorum[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 benim de devamlı gördüğüm bir rüyam vardi. ama bikez yazdim bi daha yazamam. aha da http://forum.paticik.com/view.php?id=81097&page=6. zaten bir iki konu önce yazmiştim. şimdi size baska bir rüya yazacam(gercek). ben ufaktım o zaman rüyamda bir evdeydim. kocaman bir ev. hani çizgi filmlerdeki devlerin evi.kocaman kapıdan evin içine doğru girerkene dev beni görüp yemeye çalışıyodu. sonra ben kaçıyorum kaçıyorum. ve amanin 7 cüceler bana '' gel susamışsındır'' diyip bir muluğa götürüyorlar. o muslukta çok büyük. neyse üstüste biniyoruz, bir yerlere çıkıyoruz en sonunda ulaşıyoruz musluğa. daha sonra musluğu açıyoruz ve musluktan dev elmalar düşmeye başlıyor. valla bundan sonra uyandım. kesinlikle gerçek. ben bile zor inandım ama gerçek. yorumlayabilin yorumlayabilirseniz[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 I suppose you feel a bit like Alice; tumbling down the rabbit hole? ehehe morpheus rullaz[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Böyle bir topic açılmıştı diye ahtırlıyorum ben...[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Dedem öldükten 1 hafta sonra gördüm bu rüyayı.. Minibüs caddesinde bi minibüsteyim.. Camdan dışarı bakıyorum.. ama kimin suratına baksam rahmetli dedemin suratı oluyo ve öle bi kaç surattan sonra uyanıyorum(içimde garip bi hisle)..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 aşık olduğum kızı görüyorum o da bana aşık yanağımda busesi gönlüm pır pır ediyor sanki duyduğum bir perinin sesi sonra uyanıyorum ve ruyaların tersi olurmuş dedikten sonra moralimi bozuyorum :([signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bir kere okul bahçesinde unreal tournament oynadığımızı görmüştüm.. roketler lazerler havada uçuşuyor millet de bayrak töreni yapmaya çıkmış müdür bağırıyor yapmayın olm lan vs.. bir kere de aoe2 oynadığımı görmüştüm.. ben aztec olmuşum ve 20 tane özel ünite vardı eagle warrior, jaguar warrior, worm warrior, butterfly warrior vs.. millete soruorum bu ne lan böle millet dio abi aztekler öle :) painkiller'ı 2 ay arayıp bulamadıktan sonra evimin hemen yanındaki cdcide bulup da param olmadığı için alamadığım günün gecesi de painkiller oynarken gördüm kendimi.. uyanır uyanmaz aldım oyunu :) bir de sürekli aşık olduğum kızı görüyorum hemen hemen istisnasız.. ps. ya kardeşim daha önce de söyledim oyun bağımlısıyım işte :D[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Aha bugunku çok kısa rüyam Uzun zamandır internetten görüştüğüm tanıştığım bi kız vardı aslı diye. Neyse Çanakkalede onunla buluşuyoruz sahilde bi bankta oturmuş bu ben yaklaşıyorum arkasından süper gibi görünüyo sonra gidiyorum bu bi dönüyo harry potter gibi bişi sonra beğenmedim seni dio bana sonra uyanıom[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar