Mathias Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Yazık lan buttton 5k almış rai 45k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 adamlarin araba kullanip aldiklari paralara bak, taksicilere, kamyonculara uzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Beter olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 schumi birakmadan evvel ferrariden 65 milyon euro aliyordu yanniş hatirlamiyorsam. dünyanın en çok kazanan sporcularında da ilk 3'te falandı. sırf yarışmak için dönüyor.. gelsin bakalım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 prozzak said: Bkz: Monte Carlo 2006 sıralama turları skandal olarak mı bakıyoruz sezonlara =) sondan başlayıp neler yaptığınıda hatırlatırım değerlendirme kıstaslarımız farklı demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 aquila said: adamlarin araba kullanip aldiklari paralara bak, taksicilere, kamyonculara uzuluyorum. Hilmi abinin kamyonunu da aynı anda milyonlarca insan izlese o da alır parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Hele Hilmi abi canlı yayında kamyonu devirirse o zaman paraya bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sorun hilmi abinin arabasını herkezin kullanabileceği ama onların aracını stop ettirmeden kaldırmak bile ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hilmi amca bir de kamyonun kasaya karı attı mı off reyting de aldığı para da tavan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hilmi abi şumiyi şarampole yuvarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Arkansis said: sorun hilmi abinin arabasını herkezin kullanabileceği dünyada kaç kişinin c sınıfı ehliyeti var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 beyler o kamyonları kullanmak cidden zor, sizi sağduyu ve emeğe saygıya davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 kamyonu kaldırıp durdurabilirsin herhalde değilmi ? ne mezunu olmak gerekiyor o ehliyeti alabilmek için ? f1 aracını kullanmakla kamyon kullanmanın zorluğunu mu kıyaslıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 F1 pilotları ne mezunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ben sadece alınması kolay bir ehliyete dikkat çekmiştim kullanabilmek için günde 3 saat antraman yaptığın çelik gibi sinirlere sahip olunması gereken ve günlük refleks testlerine tabi tutulduğun zilyon tane konfigürasyon hakkında bilgi sahibi olman gereken lisansını alabilmek için bilmem kaç kategoride derecen olması gerekenaracın şoförüyle günlük trafiği temde altını üstüne getiren sollama yapan kamyoncuları kıyaslıyorsunuz ? ha yani burada f1 aracını alıp pistte tur atabileceğine inananlarda vardır ... bu kafayla yola çıkarsak ben ralli pilotuda olurum yarım diplomamla hatta bütün kamyon şoförleri f1 veya ralli araçlarını kullanmalı bak bakalım kalıyormu şumaheri, sennası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 geyik yapıyorsanız fazla ciddiye de almış olabilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Ben kamyon veya taksi şoförüyle bir tutmuyorum, beter olsun dedim zaten denyolara. Yalnız sen de kitabını yazmış gibi o kadar kendinden emin konuşuyorsun ki heralde bişey mezunularda ben bilmiyorum dedim. Bildiğim kadarıyla Jason Tahincioğlu Otomotiv mühendisi fakat o da okuyarak bişey olamadı zaten. Yetenek + Pratik eğitimin önüne geçiyor muhtemelen bu camiada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 eğitimin önüne geçiyormu tam bilemiyorum ben nasıl eğitildiklerini biliyorum ama tek tek pilotların ne mezunları olduğunu bilmiyorum. Fakat bizim kamyonculara nazaran trafik ve otomobil kullanma konusundaki temel bilgilerinin daha fazla olduğu aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 olmadi bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 nasıl sıkıcı bir sene olucak bu sene belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar