Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 arada bi yerde öle bi ses çıkıoki omgwtfbbq hesabı.açıldıysa soz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 HAHAHAH 1:11 nası içten gülüyo garibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 damardan absinthe mi vermişler buna nası böyle sarhoş oluyo insanlar anlamıyorum ben valla bana 5 şişe tekila da içirsen sonum kusup sızmak oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 hakkaten bunlar ne güzel sarhoş oluyo boyle ya :( ben ıcıyorum basım ağrıyor mıdem bulanıyor :( gerçi içmiyorum artık kaç sene olduda yanı bırakma sebebım buydu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Dün akşam böyleydim lan düştüm kaç kere sandalyeye oturcma diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ABİ O NE SES ASLFAHSFKASJFLKASŞFLKSDİŞFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kızın içkisine ilaç atmış kız durumu farkedip kadehleri değiştirmiş sonrada video çekip maymun etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 BaaL said: damardan absinthe mi vermişler buna nası böyle sarhoş oluyo insanlar anlamıyorum ben valla bana 5 şişe tekila da içirsen sonum kusup sızmak oluyor 5 şişe tekilla içersen 5 şişede ben ikram edecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar