escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 çok. ama açığa vurmuyorum bu özelliğimi çok seviyorum. her insanın bi bam teli vardır ya aga. az önce bi şarkı dinledimde bastı o tele.. öyle işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 dertliysen barış manço yardımına koşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 DOMATES BİBER PATLICAN. çok acıklı şarkı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 çok iyi olm. http://www.youtube.com/watch?v=qZU2PvFpz5U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Barış abiden tüm kazık yemişlere Arkadaşım eşşek =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 kol düğmeleri pis koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Bella said: DOMATES BİBER PATLICAN. çok acıklı şarkı ya :(özellikle biber kısmı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 soulberry said: çok iyi olm. http://www.youtube.com/watch?v=qZU2PvFpz5U dinleyemem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ANLIYORSUN DEĞİL Mİ? yi koysun biri,mutlu ediyo insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 "peder zickler" said: Bella said: DOMATES BİBER PATLICAN. çok acıklı şarkı ya :(özellikle biber kısmı :( ühühühühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 DERTLİYİM DİYORUM HERİFLER BARIŞ MANÇO KOYUYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 koymayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ne koyalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 KOYMAYIN OLM şş aloo biri akp desin kapansın bu başlık :( daha fazla dayanamıcam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 koymayın şu gençlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Birbirini deli gibi seven ve birlikte olamayan seslerini duyduklarında kilitlenen kaç aşık vardır acaba :( ayrıyız abi !!! ayrıyız ulan !! ama niye ayrıyız yemin ederim bilmiyorum!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 aşk bir sudur iç iç kudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 oha yorum yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ARA KIZI SEVİYORUM DE.GEL DE.AŞIĞIM LAN DE. BENİMLE TAKSİTLERİ PAYLAŞMAYA VAR MISIN MUALLA DE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 MUALLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Bella said: ARA KIZI SEVİYORUM DE.GEL DE.AŞIĞIM LAN DE. BENİMLE TAKSİTLERİ PAYLAŞMAYA VAR MISIN MUALLA DE? gurur! iki taraftada had safhada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 escape said: Birbirini deli gibi seven ve birlikte olamayan seslerini duyduklarında kilitlenen kaç aşık vardır acaba :( ayrıyız abi !!! ayrıyız ulan !! ama niye ayrıyız yemin ederim bilmiyorum!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 gecko said: escape said: Birbirini deli gibi seven ve birlikte olamayan seslerini duyduklarında kilitlenen kaç aşık vardır acaba :( ayrıyız abi !!! ayrıyız ulan !! ama niye ayrıyız yemin ederim bilmiyorum!! :( yemin ederim bunları tüketsem giderim kapısına dayanırım. bak yemin ediyorum. saat kaç olursa olsun. biliyorum kendimi. yok abi uzak olsun benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 sen raat ol yak bi sigara sen mi beni yenicen ben mi seni istanbul anan.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar