Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 str heroları - agi heroları - int heroları diye 3 ayrı başlık açılsa insanlar guide yazsa. sonra bunlar stiki olsa ne güzel olur ya. bunu yapın abi. nuuba faydanız dokunsun. ciddi ciddi yazılsa böyle çok başarılı olur bence
Arma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Helm of black legion ı bende çok nadir yapıyorum. yeni hack s&y hack and slash baya iyi bence. Agility herosu varsa onu kasıyorum genelde. Oyun çok koridorda kasma şekilnde değil artık. Combatta regen işe yaramadığı için başta ringe harcanacak 875 parayı ben potve tango ya harcıyorum.
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Vingthor said: str heroları - agi heroları - int heroları diye 3 ayrı başlık açılsa insanlar guide yazsa. sonra bunlar stiki olsa ne güzel olur ya. bunu yapın abi. nuuba faydanız dokunsun. ciddi ciddi yazılsa böyle çok başarılı olur bence Guide yerine replay izleyin, direk ogreniyorsunuz oyunu, zaten sorun uygulamada :) http://www.gamereplays.org/heroesofnewerth ise yarar herolari ( fix aynilari seciliyor turnuvalarda genelde) ve onlarda ise yarayan itemlari falan
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 gamereplays quick guidelarıyla öğrenebildiğim kadar öğrendim oyunu diyeyim. zaten orda guide yazmıyosa bir heroyla alakalı seçmiyorum.
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Arma said: Helm of black legion ı bende çok nadir yapıyorum. yeni hack s&y hack and slash baya iyi bence. Agility herosu varsa onu kasıyorum genelde. Oyun çok koridorda kasma şekilnde değil artık. Combatta regen işe yaramadığı için başta ringe harcanacak 875 parayı ben potve tango ya harcıyorum. ya sadece bana mi ole geliyo yada gavurlar mi ole oynuyo diyodumda krep kesmek artik cok 2inci planda gibi ya yane basta bi levle 6 7 yekadar krep kasiyosun max ondan sonra sabah aksam gang war
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 millet tek gezmiyo işte competitive oyunlarda bulduğun aralıklarda krep kescen
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Creep keserek karşılıklı kasmaktansa, adam keserek kastırmayarak kasmayı tercih ediyor insanlar, doğal olarak da kısa sürede bitiyor oyunlar. Bizim Pati Dota server'ında kaldı 90 dakikalık, herkesin 25 olduğu oyunlar.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ama hala "abi eziyoruz zaten gank e geliyorum zaugna killerimi çalıyo ben nc kascam" diyen adamlar var
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 onu diyene koyim size bir şey olmasın.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 her oyun topu topu 2-3 killim var, bırakın onları da çalmış olayım ne var.
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yok abi weplada da herkes deli gibi kasiyodu iste honda millet surekli gangde
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 wepla lamer yuvasıydı, closed beta olunca büyük bir lamer popülasyonu dışarda kaldı
Arma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 BonePART said: Arma said: Helm of black legion ı bende çok nadir yapıyorum. yeni hack s&y hack and slash baya iyi bence. Agility herosu varsa onu kasıyorum genelde. Oyun çok koridorda kasma şekilnde değil artık. Combatta regen işe yaramadığı için başta ringe harcanacak 875 parayı ben potve tango ya harcıyorum. ya sadece bana mi ole geliyo yada gavurlar mi ole oynuyo diyodumda krep kesmek artik cok 2inci planda gibi ya yane basta bi levle 6 7 yekadar krep kasiyosun max ondan sonra sabah aksam gang war Aynen öyle. Koridorda uzun süre kalmaya çalışmıyorsun. lvl 6-7 olunca koridor diye birşey kalmıyor. herkes gezmeye başlıyor. koridoru boş görünce hemen farmlayacan. nature ı da öyle.
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bu arada hellbringer a codex kaymak gibiymis
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 3 tane aktif skille mana yetmez
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 hellbringere refresher stone , takim oyunu oynayin az...
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 GEd said: Vingthor said: str heroları - agi heroları - int heroları diye 3 ayrı başlık açılsa insanlar guide yazsa. sonra bunlar stiki olsa ne güzel olur ya. bunu yapın abi. nuuba faydanız dokunsun. ciddi ciddi yazılsa böyle çok başarılı olur bence Guide yerine replay izleyin, direk ogreniyorsunuz oyunu, zaten sorun uygulamada :) http://www.gamereplays.org/heroesofnewerth ise yarar herolari ( fix aynilari seciliyor turnuvalarda genelde) ve onlarda ise yarayan itemlari falan burda replay bulamadım ben sadece vod var
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Onlar zaten bahsettiklerim. Izleyerek oyun mekanigi hakkinda epey bilgi sahibi olunuyor.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hack n slash degisti yeni yorum nedir item icin?..basarili buldum acikcasi..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ms ve slowa ihtiyac duyan her carry e gider
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bence iyi hatta bazı herolar için çok iyi şimdi carrynin işi dps dir eyvallah ama öyle herkesin kendi işini yapabileceği kusursuz 5v5 combat sürekli olmuyor ne yazıkki. ganki var 2v2si var 3v3ü var orantısız kapışmaları var joker gibi item
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bok gibi oldu resmen. abartı yani. her heroya yapılıyor nerdeyse. ama eskiden de çok kötüydü bi arasını tutturamadılar. bi dahaki patche düzeltirler belki.
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yeni sy iyi ama sorun şuki fazla iyi. Nerdeyse hyper kadar attack speed veriyor slowu var ms bonusu var çeşni olarak int veriyor... fazla sagalm bir item oldu. Neyseki dmg'i çok yüksek değil onu da yükseltmiş olsalar iyice fena olurdu. Şuanki haliyle çoğu carryye oldukça iyi giden bir item.
Öne çıkan mesajlar