Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Item 101 [hon]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
str heroları - agi heroları - int heroları diye 3 ayrı başlık açılsa insanlar guide yazsa. sonra bunlar stiki olsa ne güzel olur ya. bunu yapın abi. nuuba faydanız dokunsun.

ciddi ciddi yazılsa böyle çok başarılı olur bence
Mesaj tarihi:
Helm of black legion ı bende çok nadir yapıyorum. yeni hack s&y hack and slash baya iyi bence. Agility herosu varsa onu kasıyorum genelde. Oyun çok koridorda kasma şekilnde değil artık. Combatta regen işe yaramadığı için başta ringe harcanacak 875 parayı ben potve tango ya harcıyorum.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

str heroları - agi heroları - int heroları diye 3 ayrı başlık açılsa insanlar guide yazsa. sonra bunlar stiki olsa ne güzel olur ya. bunu yapın abi. nuuba faydanız dokunsun.

Guide yerine replay izleyin, direk ogreniyorsunuz oyunu, zaten sorun uygulamada :)

http://www.gamereplays.org/heroesofnewerth

ise yarar herolari ( fix aynilari seciliyor turnuvalarda genelde) ve onlarda ise yarayan itemlari falan
Mesaj tarihi:
Arma said:

Helm of black legion ı bende çok nadir yapıyorum. yeni hack s&y hack and slash baya iyi bence. Agility herosu varsa onu kasıyorum genelde. Oyun çok koridorda kasma şekilnde değil artık. Combatta regen işe yaramadığı için başta ringe harcanacak 875 parayı ben potve tango ya harcıyorum.

ya sadece bana mi ole geliyo yada gavurlar mi ole oynuyo diyodumda
krep kesmek artik cok 2inci planda gibi ya
yane basta bi levle 6 7 yekadar krep kasiyosun max
ondan sonra sabah aksam gang war
Mesaj tarihi:
Creep keserek karşılıklı kasmaktansa, adam keserek kastırmayarak kasmayı tercih ediyor insanlar, doğal olarak da kısa sürede bitiyor oyunlar.

Bizim Pati Dota server'ında kaldı 90 dakikalık, herkesin 25 olduğu oyunlar.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

Arma said:

ya sadece bana mi ole geliyo yada gavurlar mi ole oynuyo diyodumda
krep kesmek artik cok 2inci planda gibi ya
yane basta bi levle 6 7 yekadar krep kasiyosun max
ondan sonra sabah aksam gang war

Aynen öyle. Koridorda uzun süre kalmaya çalışmıyorsun. lvl 6-7 olunca koridor diye birşey kalmıyor. herkes gezmeye başlıyor. koridoru boş görünce hemen farmlayacan. nature ı da öyle.
Mesaj tarihi:
GEd said:

Vingthor said:

Guide yerine replay izleyin, direk ogreniyorsunuz oyunu, zaten sorun uygulamada :)

http://www.gamereplays.org/heroesofnewerth

ise yarar herolari ( fix aynilari seciliyor turnuvalarda genelde) ve onlarda ise yarayan itemlari falan

burda replay bulamadım ben sadece vod var
Mesaj tarihi:
bence iyi hatta bazı herolar için çok iyi

şimdi carrynin işi dps dir eyvallah ama öyle herkesin kendi işini yapabileceği kusursuz 5v5 combat sürekli olmuyor ne yazıkki. ganki var 2v2si var 3v3ü var orantısız kapışmaları var

joker gibi item
Mesaj tarihi:
yeni sy iyi ama sorun şuki fazla iyi. Nerdeyse hyper kadar attack speed veriyor slowu var ms bonusu var çeşni olarak int veriyor... fazla sagalm bir item oldu. Neyseki dmg'i çok yüksek değil onu da yükseltmiş olsalar iyice fena olurdu. Şuanki haliyle çoğu carryye oldukça iyi giden bir item.
  • Yeni Oluştur...