aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ben cok cilgin oynadigim icin genelde yeniliyorum, rakamlarin benim icin onemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 helm of the black legion isimli itemın çok gereksiz olduğunu söylemişsin, katılıyorum ancak benim düşüncem, armaddon'a kesinlikle yapılması yönündedir. armaddon bristleback skilli zaten yiyeceği damagein %50si gibi bişeyini yedirtmiyo arkadan, eğer bu itemı yaparsan -40 block mükemmel bişey.. çünkü adam 100 damage koyuyosa sen 60 yiceksin.. bu olay biraz şöyle, 1000 damage yersen 40 block bişey ifade etmez ama 100-200 damage falan yiyosan 40 block baya şey ifade eder.. bu benim düşüncem.. bu arada emeğine sağlık güzel bilgiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 blok o damage reductionlardan önce hesaplandığı için 200 goldluk shield yeterli block için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 armadaona 250+300 goldluk iron shield yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 poff cok istiyorum su oyunu tekrar oynamak. Haftaya tamamlayacam bilgisayari tasinma islemi bitince, o zaman dalacam araniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abvblizzard said: Anelor said: ya arkadslar iyi guzelde ders 101 cc falan ne demek bide onlari aciklasaniz mesela yazarken parantez icinde cc=crowd control (stun sleep root etc) 101 de ders için başlangıç kodu demek en temeli yani. ahahah abi 101 biliyorum orda demek istedigim ders 101 amma cc falan ne demek aciklamiyosunuz idi neyse saol acikladigin icin baya yardimci oldu verdigin bilgiler devamini bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abvblizzard said: blok o damage reductionlardan önce hesaplandığı için 200 goldluk shield yeterli block için. bence armadona yine de yapılması gereken bi item.. ısrarla savuncam:P -20 dmg -40 dmg arasında gerçekten büyük farklar oluyo bunu oynarken baya baya gördüm..hp regen de çok önemli bişey combatlarda olmasada, yani 875e aldığım bi ring baya baya kasmama yardımcı oluyo oyun başında.. adam o kadar damage koyuyo tree falan yemeye kalksam baya tree harcayacağım halde yüzük ile baya rahatlıyosun.. bide kaçarken falan da hp regen armadonda gayet karşı tarafı çıldırtan bişey.. yani kısacası bence armaddona yapılması gereken bi item.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Şimdi 101'e girdiğimizde en cahil halimizle sıfır bilgimizle gelip bişeyler yapabilir hale gelmemiz gerekir di mi? Ben burdan bişi anlamadm da =/ Ekmek, oyunu hiç oynamamış ama oynamak isteyen kişiye (örn:ben) yönelik bir guide isteğindeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 abi hic oynamamis kisiye guide cidden cok zor cunku herolari orenmek ve herolara kasilcak itemlari oenmek laizm gene burda itemlar daha kolay yaziyo recommenned tabinda dah aonemlisi sey yane hangi hero ne atiyo onu orenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 oyunu hic oynamamis adama anca oyuna nasil girilir guidei yazilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Starta bas Run a gir CMD yaz c:/program files/heroes of newerth/hon.exe yaz entere bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yazdık ya hiç oynamamış birine guide http://forum.paticik.com/read.php?35,4502119 ekmek yokken ben vardım i spy with my little eye -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Sparkcaster said: lan yazdık ya hiç oynamamış birine guide http://forum.paticik.com/read.php?35,4502119 ekmek yokken ben vardım ak teşekkürler +rep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bu kadar hesap kitap kasacağıma önüme çıkan ilk itemi yaparım. oyun lan bu. uğruna grafik çizilir mi i spy with my little eye -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Estel_Anorien said: bu kadar hesap kitap kasacağıma önüme çıkan ilk itemi yaparım. oyun lan bu. uğruna grafik çizilir mi aga sen wow craft gormedin di mi hic 3 boyutlu enhancement shaman wep speed dmg grafigi war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ahaha link versene merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 http://elitistjerks.com/f47/t20765-shaman_enhancement/ http://i48.photobucket.com/albums/f230/x24702/14-28.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ne diyeyim abi allah ıslah etsin. kafa dağıtmaya oynuyom ben valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ha tabi bide allah başka dert vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yanliz estele 4 yildir oynuyor demisler buyuk yalan warcraft ciktigindan beri oynuyor estel. buda 2002 oluyor dotada 2004 de cikti desek rahat 6 senesi var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 arkadaşlar oyuna girmek heroları öğrenmek hon 001 oluyor o da guide la olcak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 nickinin hakkını veren bir arkadaş. ölü kalas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kalas. tersten oku? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sanırım okuyamadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 orcun böbrek shots ergen ergen is stunned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar