Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Item 101 [hon]

abvblizzard

Öne çıkan mesajlar

helm of the black legion isimli itemın çok gereksiz olduğunu söylemişsin, katılıyorum ancak benim düşüncem, armaddon'a kesinlikle yapılması yönündedir. armaddon bristleback skilli zaten yiyeceği damagein %50si gibi bişeyini yedirtmiyo arkadan, eğer bu itemı yaparsan -40 block mükemmel bişey.. çünkü adam 100 damage koyuyosa sen 60 yiceksin.. bu olay biraz şöyle, 1000 damage yersen 40 block bişey ifade etmez ama 100-200 damage falan yiyosan 40 block baya şey ifade eder.. bu benim düşüncem.. bu arada emeğine sağlık güzel bilgiler..
Sosyal ağlarda paylaş

abvblizzard said:

Anelor said:

ya arkadslar iyi guzelde ders 101 cc falan ne demek bide onlari aciklasaniz mesela yazarken parantez icinde

cc=crowd control (stun sleep root etc)
101 de ders için başlangıç kodu demek
en temeli yani.

ahahah abi 101 biliyorum orda demek istedigim ders 101 amma cc falan ne demek aciklamiyosunuz idi neyse saol acikladigin icin baya yardimci oldu verdigin bilgiler devamini bekleriz
Sosyal ağlarda paylaş

abvblizzard said:

blok o damage reductionlardan önce hesaplandığı için 200 goldluk shield yeterli block için.

bence armadona yine de yapılması gereken bi item.. ısrarla savuncam:P -20 dmg -40 dmg arasında gerçekten büyük farklar oluyo bunu oynarken baya baya gördüm..hp regen de çok önemli bişey combatlarda olmasada, yani 875e aldığım bi ring baya baya kasmama yardımcı oluyo oyun başında.. adam o kadar damage koyuyo tree falan yemeye kalksam baya tree harcayacağım halde yüzük ile baya rahatlıyosun.. bide kaçarken falan da hp regen armadonda gayet karşı tarafı çıldırtan bişey.. yani kısacası bence armaddona yapılması gereken bi item..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...