Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 H&S barath'a direk çöp item. Barath'a verdiği MS:43 Barath'a verdiği DMG: 28(İtemin verdigi dmg) + 7 (Empowering Haste) =35 Barath'a verdiği AS: 16+15=31 Barath'a verdiği HP: 304 bide %15 maim i var.Total Cost:4500 Burdan anlıcağınız şey şu: Eğer barath'ın ms'den dmg alan skili için HS kasıyorsanız, kasmayın.Hp için kasıyorsanız 2 bracer 1k. sadece 70hp daha eksik.DMG için yapıyorsanız +35 gibi küçük bir dmg için 4500 vermeyin.HS'nin tek kayda değer bonusu 43ms, ki o bonusun hem dmg'e katkısı küçük hem de barath charge'ı ve ultisi ile kendi yakalama yöntemlerine sahip. Ha ben bu bonusların hepsi için yapıyorum compact, jack of all trades hem kasması kolay ,parçaları ucuz item diyorsanız, göz önüne almanız gereken bir nokta var: HS oyun değiştirmez. Bi Sand Wraith'e yaptığınız Radi ile aynı etkiyi vermez.Halbuki radi sadece 5150. Gidin radi kasın demiyorum, sadece 4.5k çok daha iyi kullanılabilir diyorum.HS biraz ondan biraz bundan veriyor ama hiçbir bonusu yeterli değil. Misal HyperStone + Insanitarius = 5k verdiği ne toplamda 70(85)as, 15(71)dmg, (475)hp... ki bu gene ucuz itemlerle yapılan çok da iyi olmayan bir kombinasyon. Mesela shruken head (3900) oyununa göre çok daha işlevsel bir item olabilir. HS başlangıç itemi olabilmek için fazla pahalı, late game olmak için yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 whispering helm ÇOK iyi bir item. ancientlara dokunmasanız bile early-mid game durmadan lane/nc geçişleri olsun 1850 gaymeye 20dmg 5armor 15% ls olsun lategamede satanic olsun parasını hayli hayli çıkartan bi item. carry isen, earlygame hp sorunun ve lifeleech/survivor abilityin yoksa, parasite da yapmıycaksan kesinlikle yapılması gereken bi item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Kaede said: whispering helm ÇOK iyi bir item. ancientlara dokunmasanız bile early-mid game durmadan lane/nc geçişleri olsun 1850 gaymeye 20dmg 5armor 15% ls olsun lategamede satanic olsun parasını hayli hayli çıkartan bi item. carry isen, earlygame hp sorunun ve lifeleech/survivor abilityin yoksa, parasite da yapmıycaksan kesinlikle yapılması gereken bi item Katılıyorum. Sadece life leech olarak neden bakıyorsunuz. 1850 ye 20 damage 5 armor 15 life leech. Gayette şık. Nature da daha üzün süre kalmanızı sağlıyor. Şimdi adını hatırlayamadığım. 6 agiliy stout shieldla yapılan item lanede çok iyi. +3 agility 2 tane 150 den 300 eder. alın yanınıza koridordada kalkanı alırsınız. Koridorda daha az haras yersiniz. Nature da dayanıklılığınızı artır. Abyss skull her takıma bir tane lazım. %15 damage aura armor aura ve meeleler için life leech. Bence atlanmaması gerekir. Meka nın şimdiki adınıda bilmiyorum ama. supporterin meka kasması bence şart. bunlar her takıma lazım olan şeyler. Runed Axe i ben koridorda kasma amaçlı düşünmüyorum. Combatta splash amacıyla. Yoksa bir carry zaten koridorda last hit yapabilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Bence runed axe biraz boş bir item dmg dışında bir artısı yok.Splash iyi ama combatta splashtan ne kadar dmg verebilirsin? Adamlar splastan dmg alıcak kadar yakın durucak mı? 65dmg için onu yapıcama giderim deso yaparım. Whispering helm bence fena değil hem er geç satanice çevrilir hem ormancıysan inanılmaz işlevsel.Hemen yapılabiliyor, fiyatı dengine ama zenginsen iş yapar. Early'de ancak ormanda faydalı, combatta birşey beklememek lazım dmg neki life leech'in ne olsun? Ayrıca max hp'ye katkısı olmadığı için tehlikeli, direk yapılırsa combata girmemeye yada herkes skillerini kullandıktan sonra girmekte fayda var.Destekçi itemi olmadan combata girilirse max hp düşük kalır, 3-4 skille meftasın.Kısaca iyi paran varsa hem diğer itemlerle beraber iyi bir katkısı var hem sonra satan'a dönüştürülür. Ama para yapamıyorsan elinde patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Fortuna said: Bence runed axe biraz boş bir item dmg dışında bir artısı yok.Splash iyi ama combatta splashtan ne kadar dmg verebilirsin? Adamlar splastan dmg alıcak kadar yakın durucak mı? 65dmg için onu yapıcama giderim deso yaparım. Splash zaten iki adamı yanyana koyup kesmeye yarayan bir item değil. Creep farminge yönelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 creep farming için de çok kötü, last hit yapmadığımız sürece böyle tek başınıza 3 saniyede 1 creep wave i kesemiyorsanız waste boşa gidiyor splash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 İşte olay o. 3 saniyede kesersen yapılabilir. Yoksa çöp item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 hadi go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 tek başına bakarsan öyle espiri şurda; oyun statik geçmiyor erkenden +20 dmg çok faydalı, bir nevi mini hatchet. olurda laneinize ters bi hero denk gelirse çok rahatlatır sizi deny veya lasthiti rakipten daha erken yapabiliceğiniz için +5 armor oyun başında 10-20% dmg reduction farkedebiliyor 15% lifeleech laneiniz kalabalıklaşırsa/ilerlemek tehlikeli olursa, ranged iseniz ve karşınızda harasslıycak bi hero varsa vs çok iş yapıyor early/mid game tek başına birçok derde deva oluyor. lategame satanic hp+activated abilitiysi ile sert geçen bol stulı oyunlarda carrylere bkb den fazla yardımcı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ya arkadslar iyi guzelde ders 101 cc falan ne demek bide onlari aciklasaniz mesela yazarken parantez icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 +1650 oyunlardan bahsetmissin item listende WARD bile yok? Yoksa ekle? eklemek isteyenler eklemiş. ward bitch hero oynamıyorum ben. hotbl'in gereksizde 1. sirada olmasi komik sadece =) değil. oyundaki en cost ineffective item. panda'ya runed axe en iyi giden itemlerden... panda nın işi dps değil cc. bkb insantarius dur panda nın core itemları. geç. bütün itemları base stat modifierlı olan heroya pure damage cost ineffective. void talismanla gangden kacana madalya takiyoruz... l2p h&s barat'a net bir sekilde iyi gidiyo... barath da 3 tane stun olmadığı için %15 slowa muh...-oh wait- sandwraith'e mock yapmayani dovuyolar ne diyosun? aksini söylemedim. elder parasitesiz hammerstorm/barat ? aksini söylemedim chronos'a runed axe dota'da kaldi.. tam tersi dota da kötü bir itemdı çünkü manta ile beraber çalışmıyordu. vlad neden yapilmasin ki takima gore gayet yapilir... düzgün takımda 2 tane melee olur. vladla ilgili bişey de yazılmamış gördüğüm kadarıyla. barrier? ? yani umarım şu yukarda yazılan şeylerin ne kadar gereksiz olduğunu görüyosundur. okumamışsın bile yazılanı adam gibi. bir daha böyle saçma yazılara cevap vermeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Bir de runed axe olayına bişey söylicem, creepleri daha hızlı kesince daha çok para kasmış olmuyorsunuz her zaman. takımda nc yapan varsa, diğer laneler doluyosa sadece daha hızlı ittirip geri kaçıp creep bekliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Anelor said: ya arkadslar iyi guzelde ders 101 cc falan ne demek bide onlari aciklasaniz mesela yazarken parantez icinde cc=crowd control (stun sleep root etc) 101 de ders için başlangıç kodu demek en temeli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Masticore said: Hack n slash'i ben. Rhino ve pesti.'ye yaparim. karsiya göre h&s yerine geo.'da gidebilirim. ya yap yap da 510 ms li ve stun+slow lu heroya, slow ve ms veren item yapıyosun. 15 str 15 agi için 5k para veriyosun. bunu diyorum işte ben yapıyorum çok iyi oluyo arguman değil. kolay kolay heronuzu olduğundan kötü hale getircek hero yapamazsınız. ama sy ve vanguard yerine her heroya daha iyi itemlar yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Pestilence H&S gitmemeli çünkü zaten 500ms civarlarında dolanıyor ve çok güzel -armor skilli var shieldbreaker ve demonic breastplate buildi yapılmalı hem bash icin as hem de damage veriyor ama Barathrumda H&S 40 damage falan veriyor 300 hp veriyor, 30as veriyor (ki as pasif damage increase ve bashimiz olduğu için düz damagedan daha iyi) 40 ms kadar hız veriyor bu da chargeın daha çabuk 522'ye ulaşmaşmasını sağlıyor ve dusmanı kuleye gelmeden yakalama şansını arttırıyor, %15 proclu %30 slow icin bu item alınmaz zaten slow isteyen skadi alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Tamamını okuyamadım henüz tam ama şurdaki replayleri izlemekte fayda var ; http://www.gamereplays.org/heroesofnewerth/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Guide başarılı olmuş gerçekten. Yanlız şöyle birşey var ki guide ortalamanın üstündeki oyuncuya hitap ediyor. Mesela rhinoya h&s kasmak ne kadar mantıksızda olsa ortalama bir oyuncu bunu parçaların ucuzluğu sayesinde rahatça kasabilir. Çünkü muhtemelen yanlış kararlar vererek oyun başında aman kule yanında ulti atıyım alır kaçarım tarzı şeylerle kill verecektir. İyi oyuncu zaten doğru kararla kolay kolay ölmeyecektir ve h&s dışında itemlara gidecektir, gitmiyorsa bu guide orda faydalı işte. Pestiyede son derece gereksiz yine h&s , marching boots kastımı ilk skiliyle 500 ms ye ulaşan bir hero. %15 slova ihtiyacı yok kendi stunı ve ms si zaten var. Whispering helm iyi mikro yapan adamlar için çok iyi. Mikro bile yapılmasa wolf commander gibi %30 damage inc veren nc lerin faydasını yazmaya gerek yok eşşek gibi dpscilere. Eklemek gerekirse 2 tane creep çıkaran kitap çok başarılı ama yine çok iyi mikro yetenek istiyor. Hon zaten akıcı bir oyun, bu itemı başarılı kullanan adamlar yönetiyor oyunun başından sonuna kadar. Üstte geçen 2 tane agility veren şey + stout shieldla yapılan kalkansıda oyun başlarında başarılı bir item agi heroları için bence. Ayrıca elder parasite %30 damage taken veriyor, dotadaki gibi %20 değil onada dikkat. Hakkaten yanlış açıldımı çöp yapıyor heroyu. Chronos ve Hammerstorm dışındakiler için tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Ortalamanın üstü değil de competetive oynamaya yeni başlayanlar için diyelim. necrobook dota da en sevdiğim itemdı burda ısınamadım nedense yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 forsaken archera 2 wraith band artı pt sonra mjolnir ardından lothar cıkıyorum 1600+ oyunlarda 14 e 2 falan ortalamam son maclarıma bakabilirsiniz ladderdan hep archerla oynadım lotharı da kacmak icin degilde gidip kafasına stun koymak icin yapıyorum genelde. sonra desolator ya da mkb yapıyorum. tank coksa deso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor. Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Bu oyundaki en iyi item Power Supply Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ekmek'in engin bilgileri ve yuregime saldigi korkuyla oynadigimda 1500 psr'yi gectim. bu adam biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ben de senin desteğinle 0 4 den 17 5 e dönebiliyorum. liken gibiyiz adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ben de nedense ekmekle oynarken kaybedip. onun karsısında super oynuyorum. auralarımız birlesince mutlak maglubiyet olusturuyor. tabi karsısı bazen o kadar kotu oluyo ki gene de kazanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 liken :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar