Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Morgana, 14 Temmuz 2004 13:47 tarihinde demiş ki: Cinsiyetler arasındaki savaşı iki taraf da hiç bir zaman kazanamayacaktır. Taraflar arasında çok fazla yakınlık vardır... and the instant inflating topic oscar goes to.... Morgana read morgana topics, you'll find a lot to inflate! order one today, and you'll get the extra: total insta-infla topic 4000 don't forget; if woman wants, you sure can inflate it! call 0400 + inflate now![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 valla cinsiyetlere uzakdogu tanımı yapmış Ying Yang beyaz iyi erkek sıyah kotu kadın seklınde bu yanı uzakdoguda erkek iyiligi kadın kotulugu temsıl edıyo felsefelerınde yanı Good Evil olayı bıde ortada dolasan neutral tıpler var bunlarda dengeyı kuruyor işte bıde bunnarın lawfulları chaoticleri felan var iş karışık yani o yuzden bunların hepsı fasafıso kulak asmayın yaşar nuri hocamın dedigi gibi :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 morgana...seviye falan demissin ama seviyenin dusmesine musait konulari israrla kasimasan (pek iyi niyetli olunduguna inanmiyorum ben bu konular hakkinda), alerji oldum ben sahsen, nedir bu erkek kadin durumu devamli? unity...dediklerinin coguna katilmakla beraber biraz sakin olmaya davet ediyorum fedaykin...ortagili gaza gelirmesen :) ferrero...ustuste cok fazla battin gozume, soylemeden edemedim apache...sen ilk defa battin yeterdir artik, usanin su konudan yav, kabusa donustu konu disi bolumu, kedi bey'den ozel olarak rica edicem az sonra, acaba herkesi bi tirmiklar mi diye :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 edi hanım gelin sizi yetkili yapalım, hem pati üyeleri rahata ersin, hem de biz kurtulalım.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... HTTP_PRECONDITION_FAILED: The precondition on the request for the URL failed positive evaluation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ne savaşı ya hehe savaş çıktı da benim mi haberim yok :D yanlış şeyler bunlar..[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Bu sıkıntılı dönemi aşarsak pati halkı beş yıllığına cinsel olgunluğa ulaşmış olcak. Güzel günler yakındır.[signature][hline]green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki: danimarka belediyesi=shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 küfür edicem artık[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 küfür etmeyin bozmayın ağzınızı :) ama ağzınızıda bozmasken şu topici hortlatmayın bırakıninsin aşşa. begone,down with you[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ben aşşa falan inmem :P[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ulan sen inme bırak toypikcik insin aşşa,sende çıok bi hava al kendine gelirsdin,ben biarazdan çıkacam.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 davn vit yu falan bişiler demişin ondan şeyettim[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 sana demedim canım:) topiğe dedim.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hmm.. neyse basmadı kafam.. güzel güzel[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bu kız sevgılısı kımse ondan ne zaman ayrılacak da bız de kurtulacagız acaba!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: HerenIstiaron, 14 Temmuz 2004 13:50 tarihinde demiş ki: said: Ferrero, 14 Temmuz 2004 13:48 tarihinde demiş ki: Toplar napcak? Dragonlance okuyanlar bilir , iyi taraf , kötü taraf ve tarafsız var .. Toplar da öyle bir şey olur herhalde arada dengeyi sağlamaya çalışırlar eheu Nasıl da bağladı konuyu? Ugh.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar