Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cinsiyetler arası savaş

Morgana

Öne çıkan mesajlar

said:
Morgana, 14 Temmuz 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
Cinsiyetler arasındaki savaşı iki taraf da hiç bir zaman kazanamayacaktır. Taraflar arasında çok fazla yakınlık vardır...

and the instant inflating topic oscar goes to....
Morgana
read morgana topics, you'll find a lot to inflate!
order one today, and you'll get the extra: total insta-infla topic 4000
don't forget; if woman wants, you sure can inflate it!
call 0400 + inflate now![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

valla cinsiyetlere uzakdogu tanımı yapmış Ying Yang beyaz iyi erkek sıyah kotu kadın seklınde bu yanı uzakdoguda erkek iyiligi kadın kotulugu temsıl edıyo felsefelerınde yanı Good Evil olayı bıde ortada dolasan neutral tıpler var bunlarda dengeyı kuruyor işte bıde bunnarın lawfulları chaoticleri felan var iş karışık yani o yuzden bunların hepsı fasafıso kulak asmayın yaşar nuri hocamın dedigi gibi :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

morgana...seviye falan demissin ama seviyenin dusmesine musait konulari israrla kasimasan (pek iyi niyetli olunduguna inanmiyorum ben bu konular hakkinda), alerji oldum ben sahsen, nedir bu erkek kadin durumu devamli?
unity...dediklerinin coguna katilmakla beraber biraz sakin olmaya davet ediyorum
fedaykin...ortagili gaza gelirmesen :)
ferrero...ustuste cok fazla battin gozume, soylemeden edemedim
apache...sen ilk defa battin
yeterdir artik, usanin su konudan yav, kabusa donustu konu disi bolumu, kedi bey'den ozel olarak rica edicem az sonra, acaba herkesi bi tirmiklar mi diye :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HerenIstiaron, 14 Temmuz 2004 13:50 tarihinde demiş ki:
said:
Ferrero, 14 Temmuz 2004 13:48 tarihinde demiş ki:
Toplar napcak?

Dragonlance okuyanlar bilir , iyi taraf , kötü taraf ve tarafsız var .. Toplar da öyle bir şey olur herhalde arada dengeyi sağlamaya çalışırlar eheu

Nasıl da bağladı konuyu? Ugh.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...