Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cinsiyetler arası savaş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ewt kadın olmasa erkekler ve dünya erkek olmasa da kadın ve dünya yoluna dvm edemez her iki cins de birbirini dengeliyor

kim ne derse desin iki cinste birbirine muhtaç ve biri olmazsa hayat çekilmez[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 14 Temmuz 2004 13:48 tarihinde demiş ki:
Toplar napcak?

Dragonlance okuyanlar bilir , iyi taraf , kötü taraf ve tarafsız var .. Toplar da öyle bir şey olur herhalde arada dengeyi sağlamaya çalışırlar eheu[signature][hline]"Haplo"
Mesaj tarihi:
svaşmayıp sevişmeye inanan bir insanım,özllikle cinsiyetler arası savşalara çok karşıyım.cinsiyetler arası sevişmeye sözüm yok.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
yanı maco olarak bakmayın ama kadın her zaman alt seviye olmustur bulasııgı yıkar,camasırı utuler pek bir yakınlık yok birde şey geyiği vardır feministlerin erkekler olmasa bu dünya daha temiz olurdu,hiçbir kötülük olmazdı öyle zamanlar ağzının ortasına vurasım geliyor söyleyen kisinin[signature][hline]|-_-|
have no fear,vlad is here! -vlad
o zaman geldiimii gazlaa gitsiin..
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 14 Temmuz 2004 13:51 tarihinde demiş ki:
yanı maco olarak bakmayın ama kadın her zaman alt seviye olmustur bulasııgı yıkar,camasırı utuler pek bir yakınlık yok birde şey geyiği vardır feministlerin erkekler olmasa bu dünya daha temiz olurdu,hiçbir kötülük olmazdı öyle zamanlar ağzının ortasına vurasım geliyor söyleyen kisinin

Al işte bu adam öteki başlığı fazlasıyla hakediyo her kelimesi cuk oturmuş yani kabalık vızıltı vs...[signature][hline]W.M.
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 14 Temmuz 2004 13:51 tarihinde demiş ki:
svaşmayıp sevişmeye inanan bir insanım,özllikle cinsiyetler arası savşalara çok karşıyım.cinsiyetler arası sevişmeye sözüm yok.

buduur! +1

morgana yetmedimi artık?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 14 Temmuz 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Morgana, 14 Temmuz 2004 13:53 tarihinde demiş ki:
Al işte bu adam öteki başlığı fazlasıyla hakediyo her kelimesi cuk oturmuş yani kabalık vızıltı vs...

e? haklı mı oldun şimdi?[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 14 Temmuz 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
apache bak sımdı bızım ust katımızdakı kadın anneme annatmış annemde bana anlatıyo kadın cok cekmıs erkeklerden bır dunya sevgilisi fln olmus ondan sonra da ayrılmıs hepsınden sora o kadın femınıst olmus daha sora postacılardan bı tanesı cıkmış bi kere selam hanımefendı demış bı da bı sn bekle gelıyorum demış içeri gitmiş Cattle daki kaynar suyu herıfın uzerıne boca etmıs daha sora da bı kere ben cıktım yukarı ondan sorna ne ıstıyosun insanlıgın yuz karaları dedı bana benım yanımdada hatun wardı ne dıyosun dedım kapısını suratına doru bı kapattım kapının arasında bakar bı cektım kapıyı kadın bayılıodu orda annem bagırıyo naaptın sen dedı zıçtım azına dedım bastm gıttım cok kıl olurum bende o tur kadınlara bole parcalayasım gelır[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤
Coming Soon...
Xhearon Uo Shard
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 14 Temmuz 2004 13:54 tarihinde demiş ki:
Erkekler Kızları Kadın eder?

ahahaha[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 14 Temmuz 2004 13:55 tarihinde demiş ki:
apache bak sımdı bızım ust katımızdakı kadın anneme annatmış annemde bana anlatıyo kadın cok cekmıs erkeklerden bır dunya sevgilisi fln olmus ondan sonra da ayrılmıs hepsınden sora o kadın femınıst olmus daha sora postacılardan bı tanesı cıkmış bi kere selam hanımefendı demış bı da bı sn bekle gelıyorum demış içeri gitmiş Cattle daki kaynar suyu herıfın uzerıne boca etmıs daha sora da bı kere ben cıktım yukarı ondan sorna ne ıstıyosun insanlıgın yuz karaları dedı bana benım yanımdada hatun wardı ne dıyosun dedım kapısını suratına doru bı kapattım kapının arasında bakar bı cektım kapıyı kadın bayılıodu orda annem bagırıyo naaptın sen dedı zıçtım azına dedım bastm gıttım cok kıl olurum bende o tur kadınlara bole parcalayasım gelır

hem öyle o gene bir acı cekmıs vs.. birde bu işi daha 17,18 yaşında sırf 'farklı' 'değişik' olmak için yapan tipler var onlara çok sinirleniyorum.ha evet kılıbıgım daha netten 2 kelimemi gorupte kılıbık olacaksam evet lol[signature][hline]|-_-|
have no fear,vlad is here! -vlad
o zaman geldiimii gazlaa gitsiin..
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 14 Temmuz 2004 13:54 tarihinde demiş ki:
Kadınlar Erkekleri Adam Eder?
Erkekler Kızları Kadın eder?

Biraz haddini bilsen![signature][hline]W.M.
Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 14 Temmuz 2004 13:55 tarihinde demiş ki:
apache bak sımdı bızım ust katımızdakı kadın anneme annatmış annemde bana anlatıyo kadın cok cekmıs erkeklerden bır dunya sevgilisi fln olmus ondan sonra da ayrılmıs hepsınden sora o kadın femınıst olmus daha sora postacılardan bı tanesı cıkmış bi kere selam hanımefendı demış bı da bı sn bekle gelıyorum demış içeri gitmiş Cattle daki kaynar suyu herıfın uzerıne boca etmıs daha sora da bı kere ben cıktım yukarı ondan sorna ne ıstıyosun insanlıgın yuz karaları dedı bana benım yanımdada hatun wardı ne dıyosun dedım kapısını suratına doru bı kapattım kapının arasında bakar bı cektım kapıyı kadın bayılıodu orda annem bagırıyo naaptın sen dedı zıçtım azına dedım bastm gıttım cok kıl olurum bende o tur kadınlara bole parcalayasım gelır

oha abartmış kadın hatta gözünü çıkartmış[signature][hline]W.M.
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 14 Temmuz 2004 13:59 tarihinde demiş ki:
bişey sorcam feminizm varda kadınlara karşı bişey varmı?
[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

• Yeni Oluştur...