TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 char.ım merge yoluyla çalınmıştı. char.ı geri aldım almasına ama, 4k gold, epic itemlar falan gitmiş hep. ne sıfırdan kasmak istiyorum, ne de millete dilenmek istiyorum. birazdan webform doldurucam. nasıl bir tavır takınmalıyım onu bilemedim. hani itemler gitti yapın abi bişeyler gözünüzü sevim mi desem, ne desem? bilemedim açıkçası. benzer şeyleri yaşayan arkadaşlar varsa eğer tecrübelerini paylaşmaları halinde çok müteşekkir olacağım. evvet efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 karakterim hacklendi.daha yeni aldim.esyalarim yok.ilgilenin. bu kadar yazcaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ticketine en son login tarihini/saatini yaz -tahmini- genel gear durumunu , (tier9 and equal items gibi) hangi karakterlerinin hacklendiğini (isim vermene gerek yok , hepsinden bisiler calmislar yaz yeter) kac paran olduğunu belirt yeterli oluyor. in game ticket ile belirt bunları webform'dan daha hızlı oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Bak ben yeni hacklendim.Sakın mail falan atma.Ticket at ama geç cvp alabilirsin.Hemen Skypetan blizzardın ingiltere yada fransa şubesini ara.Anında geri alırsın ne varsa. Kredi kartıyla ödeme problemi-Hack vs vs bütün problemleri skypetan arayarak anında halledersiniz arkadaşlar.Hiç uğraşmayın ticket yada mail ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 baslikta ticket yaziyo, sonra webform yazmissin. ticket at sadece. scorch un dedigi gibi tarih ver su gunden sonra hic oynamadim diye. para miktari gear durumu falan bunlari vermesen de olur, zaten bakicaklar. skype daha da hizli olabilir onu bilmiyorum hic denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ´gm bey, osman kilicimi caldi.´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ne zaman caldigini da yazarsan, kilcini geri verir sana gmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 chari geri alirken bisey demediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yok frozen idi. merge etmişler ama itemlera dokunmamışlar zannediyordum. merge problemini hallettilerdi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Hacklendikten sonra bana da eksik item ve gold gönderişlerdi. Tekrar ticket açıp hallettim. Herhangi biryere mail atmana yada skypeyle uğraşmana gerek yok. Tek problem GM'in ticketına nekadar sürede bakacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 şu an zamandan bol hiçbişeyim yok zaten. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar