Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soyulmuşum, ticket atıcam. nasıl bir yol izlemeliyim?


TheRiverBelow

Öne çıkan mesajlar

char.ım merge yoluyla çalınmıştı. char.ı geri aldım almasına ama, 4k gold, epic itemlar falan gitmiş hep. ne sıfırdan kasmak istiyorum, ne de millete dilenmek istiyorum. birazdan webform doldurucam. nasıl bir tavır takınmalıyım onu bilemedim. hani itemler gitti yapın abi bişeyler gözünüzü sevim mi desem, ne desem? bilemedim açıkçası. benzer şeyleri yaşayan arkadaşlar varsa eğer tecrübelerini paylaşmaları halinde çok müteşekkir olacağım. evvet efenim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ticketine en son login tarihini/saatini yaz -tahmini- genel gear durumunu , (tier9 and equal items gibi) hangi karakterlerinin hacklendiğini (isim vermene gerek yok , hepsinden bisiler calmislar yaz yeter) kac paran olduğunu belirt yeterli oluyor.

in game ticket ile belirt bunları webform'dan daha hızlı oluo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bak ben yeni hacklendim.Sakın mail falan atma.Ticket at ama geç cvp alabilirsin.Hemen Skypetan blizzardın ingiltere yada fransa şubesini ara.Anında geri alırsın ne varsa.

Kredi kartıyla ödeme problemi-Hack vs vs bütün problemleri skypetan arayarak anında halledersiniz arkadaşlar.Hiç uğraşmayın ticket yada mail ile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...