Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere 1.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,

ben sphere 1.0 server acmak istiyorum ama script dili 55i ye goremi onu bilmiyorum birde sanırım komutlar farklı..[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........

Mesaj tarihi:
eee bizden ne istion bizmi yazalım scriptleri ? Sana kolay gelsin :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 14 Temmuz 2004 17:58 tarihinde demiş ki:
Larethian'a pm den ulaş. O yapmıştı :)
Evet en mantıklısı o heralde.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........

Mesaj tarihi:
sadece sphere acmak gibi bir tutorial artık kesmiyor bizi biraz daha genisletmek lazım su tutorialları.Faustun yaptıklarına birsey demiyorum tabi hepsi super :)
Mesaj tarihi:
baya bir zaman sonra girebildim paticiğe işler güçler nedeniyle .. Zorluk çektiğin yerlerde bizim forumlarımızda sorabilirsin yada bilgi alabilirsin yardımcı olacağım ama işler yoğun bu aralar geç cevap verebilirim.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir.
ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.
  • Yeni Oluştur...