pnoise Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 shapes and beats diye bi ödevimiz var olay şu. karelerle üçgenler dikdörtgenler çalan muziğe göre haraket edicek ae ye plug in bulamadım. bildiğiniz plug in var mı? bi kaç vjlik programına baktım onlarda live ağırlıklı render alınamıyor yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 plugin'e gerek yok onun için. attığın müziğin keyframe assistant diyip convert audio to keyframes diyeceksin. böylece sol, sağ ve both olarak 3 adet keyframe dizisi oluşturacak tüm şarkı için. sonra shape'lerin değiştirmek istediğin keyframelerini müzik dosyasındakilerle eşleştireceksin, kafana göre de expression yazıcaksın(yeterli olmayan müzik hareketleri için 2yle 3le falan çarpmak gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bence delikanlı gibi, git audiotion'da frame frame bak kağıda cıkar miss gibi cizelgenı öle yap senkronu, daha fazla ruhu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Hmm Ercan Zırh mı istedi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar