DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Selam, Oldukça az kullanılmış xbox 360 elite pal cihazı, kutusu ile beraber , extra 1 kol (toplam 2 ) +4 oyun , HALO 3 , PES 2008 , Gears of War , Bioshock ile , Live'dan banlı değil Üretim Yılı : 2007-06-24 700 YTL Elden uygun bi yerde teslim edebilirim. (Levent , Etiler vs ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 öeh? millet 2009 üretim jasper boardlu SIFIR elite'leri 620'ye satarken,2. el 2007 üretim falcon board makineye 700 lira çekildğini görmek bambaşka bi hissiyatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Durdukça bayatlıyo mu makine ? Jasper , falcon ne farkı var ki, aynı donanım var içinde , aynı işi görüyor nedir yani.. Ayrıca yanında oyun veriyoruz , extra kol veriyoruz , wiresless adaptor var bilmemne.. Bedava veriyim istiyosan ? Trollük yapıcaksan başka yerde yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 aynı şeyler olsaydı farklı isimleri olmazdı dimi? 3 kırmızı sorunu die bişe duydun mu önceden? 3 kırmızıya çok daha dayanıklı yüksek modelinin bile sıfırı 620 liraya satılırken, 2007 tarihli , yüksek ihtimalle 3 kırmızı vermesine çok az bi süre kalmış falcon modelini 700'e kakalamaya çalışırsan,birileri tabiki de bişeyler yazıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Nerde kim satıyor 620, kaldıki 620'ye satsın, yanında oyun , extra kol , wireless adaptor falanda mı veriyor.. Neyse muhattap olmaya değmez, almak isteyen araştırır ona göre bana ulaşır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 neyse ya... azcık anlayan kişi fiyatındaki komikliği görür zaten,boşuna daha fazla sana bşeler anlatmaya çalışmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Ya hakikaten şaka gibisin , sanki 3 kırmızı yemiş konsol satmaya çalışıyorum burda. Yok az kalmış mış yok bilmemne amma müneccim kesildin bi anda.. Normal çalışan bir konsol satıyorum yanında oyunları ve extra ekipmanlarıyla bukadar basit. Yeni aldığın konsolun bozulma olasılığı neyse, bununda okadardır.Kullanılmuş olduğu için oyunlar ve ekipmanlarıyla daha uygun fiyata. Teknosa'da orda burda 900'den satıyorlar bu konsolları..GG'de bakıyorum 750-800 vs değişiyor.. Sen yap bi araştırmanı ondan sonra gelip tartış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 DamienThorne said: Yeni aldığın konsolun bozulma olasılığı neyse, bununda okadardır.Kullanılmuş olduğu için oyunlar ve ekipmanlarıyla daha uygun fiyata. peki tamam,iyi satışlar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 500'e satarsin 2 ay sonra sifiri 700 olmayan alete 700 lira istemek de gorulmemis bisi 3 yasinda bir de haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 xboxların zaman geçtıkce 3k görme sansı katlanarak artar,sebebı ise ısınma sorunudur,siz kullandıkça içindekı hava kanalları tozla kaplanacaktır ve zaten sorunlu lehımler hata verecektır.Son cıkan boardlarda ısınma problemı azaltıldıgından daha az 3k verır.donanımhabere bakarsanız elitelerın sıfırını 600 civarına bulabıldıgınızı gorursunuz hemde 1 yıl düakkan garantılı,100 tl yede sızınkı gıbı yanında ekstra alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ben geçen 650 tle sattım sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 DamienThorne said: Nerde kim satıyor 620, kaldıki 620'ye satsın, yanında oyun , extra kol , wireless adaptor falanda mı veriyor.. Neyse muhattap olmaya değmez, almak isteyen araştırır ona göre bana ulaşır... bencede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 he şunca yorum yazan,konu hakkında tecrübesi olan adam yanlış biliyor zaten, doğrusu sizsiniz.. türkiyede teknosasının da elektronikçisinin de spot olarak sattığı,resmi garantisi olmayan bi ürünün fiyatını, teknosa gibi kazığı yağlayıp yağlayıp insanlara sokmayı seven bi yerden kontrol edip te "haa bnun piyasası buymuş" diye buraya gelirseniz o sizin salaklığınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 teknosa deyip sinir bozmayın şerefsiz adamlar ya böyle ticaret olmaz yani hırsızlık bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Anubisath said: he şunca yorum yazan,konu hakkında tecrübesi olan adam yanlış biliyor zaten, doğrusu sizsiniz.. türkiyede teknosasının da elektronikçisinin de spot olarak sattığı,resmi garantisi olmayan bi ürünün fiyatını, teknosa gibi kazığı yağlayıp yağlayıp insanlara sokmayı seven bi yerden kontrol edip te "haa bnun piyasası buymuş" diye buraya gelirseniz o sizin salaklığınız. Kardeşim yanlış biliyorsun diye adam gibi uslupla gelip uyarırsın, "bak şundan fiyatı fazla olmuş bence şu civarda sat" diye, bizde eyw der geçeriz.Ama boşver apaçilik yapmaya devam et sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar