Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 eski accountumu sattıktan sonra ne zamandır boşta duran bi accountumu yeni bi battlenet accountuna atıcaktım.battlenet accountunu açarken ülke olarak united kingdom seçtim hani belki şu recruit a friend filan çalışır merakıyla. yalnız bişey dikkatimi çekti,aylık ücret olarak 8.99 gbp diyor,bu da türk lirasıyla 22 lira filan ediyor. ne zamandır oynamadığım için yanlış hatırlıyo da olabilirim ama euro olarak ödeme yaparken (15 euroydu sanırım) 30 küsür lira bişey ödemio muyduk? ben oynamıyoken indirim filan mı yaptılar yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum? elimde şuan tr kayıtlı bi account olmadığı için bakamıyorum,kaç euro sizde aylık ücret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 13 € oduyosun. evet 3-4 lira karda oluyosun pound ile odersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi o değil ay ay nasıl uzatılıyor onu bulamadım ben ya. hani gamecard'dan başka yolu yok mu bu wow'a ödeme yapmanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 subscription ayarlaman lazım,1 aylık / 3 aylık / 6 aylık şeklinde ödeme planı belirleyip kredi kartı bilgilerini giriceksin,o otomatik olarak çekicek kartından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 your game time expires in 30mins. yazısını görmek çok kötü ya. acaip dramatik. alın yarım saatiniz de sizin olsun,alt f4 :) alakasız oldu konuyla ama taze yaşadığım bişi yazasım geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar