eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Morgana, 14 Temmuz 2004 13:35 tarihinde demiş ki: Zaten o başlığın amacı tahrik edip yazıyı okutmak eagle :) ayrıca bu mitolojik bi yazı yani masal amma abarttınız :) dünküde sadece bi fıkraydı mitolojik adı altında sallama mantıksal bakımdan bence erkek sonlara doğru direkt aşağlanmış ama kadında hiç kötü bişey yok bak mesela= sülüğün yapışkanlığını, kedinin nankörlüğünü, sivrisineğin vızıltısını [signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 14 Temmuz 2004 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Kadın erkekten üstün olsa heralde dediğin gibi kadınları trcih ederdim bunlar sadce yazı. Burası propaganda yapmak için bi site değil. İnsanlar eğlenmeye giriyo. Bu yazı seni eğlendirmiyosa başlığı ilgini çekmiyosa okumazsın. Yeri gelir kadınların aptallığına dair bi yazı yazarım. Ayrıca karalama defterine girersen orda bir sürü yazım var aşk vs. üstüne şimdi ikinci bi forum açıyorum bu kadar tepki çok oldu[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VegabondE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Silthanas, 14 Temmuz 2004 13:41 tarihinde demiş ki: said: VegabondE, 14 Temmuz 2004 13:40 tarihinde demiş ki: Tamam özür dilerim belki ağır bi laftı da böyle sürekli kadın erkekten üstün üstün diye imalar yapınca insanın aklına öyle bişi geliyor ? editlerim özür dilerim laf agizdan bir kere cikar.. ozurlerin arkasina siginmak, ki$iyi kucultur. hiçbir özürün arkasında sığındığım yok kimsenin önünde küçüldüğüm yok dediğim laf cinsel tercih babında bişi olduğu için fikrinde esnek olup insanlar rahatsız oluyosa değiştirebilmelisin o zaman küçülmezsin ayrıca neden korkucam onu anlamadım dedim ki madem erkekler böle diyosunuz gidin kendi cinsinizle takılın kendi lafımdan korkcak halim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 tamam o zaman bu islerin raconu boyleymis. hemen ben de bir miktar fabl, soylence, efsane, adet tore toplayip kadinlari alabildigine asagilayan bir topic aciyorum. kimse vidi vidi etmesin, BEGENMEYEN GIRIP OKUMASIN.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ne güzel top olsan hiç bunları üstüne alınmıcan temizsin kardeşim... Top olmak varmış Ps: Susun la alalal[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 olur mu abicim sorololari asagilayan topici ben acicam birazdan. vericem veristiricem.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ben geldiiiim!!!! Dünki kipi pembepatikler vs mavi patikler oyunumu bu? =oP Beni de alın oyunaaaa =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Oyun Bitti! Game Over...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 *! diab ı ve tırnaklarını görüp topic den şüphe uyandırmamak için yavaşça uzaklaşır*[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Lol Eagle =oP[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Şu an iş yerinde deli yoğun olduğum için fazla vakit ayıramıyorum ama akşama kadınların bütün kepaze numaralarını ve gerçek kişiliklerini tek tek ortaya döken yazı dizimi yayınlamaya başlayacağım. Akşama kadar bu konuyu kilitleyeni bulur evine gider orda tepelerim baştan belirteyim :D Madem kaşınanlar var, itinayla kaşırız. Liberter Erkek Hareketi[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: fedaykin, 14 Temmuz 2004 13:56 tarihinde demiş ki: Şu an iş yerinde deli yoğun olduğum için fazla vakit ayıramıyorum ama akşama kadınların bütün kepaze numaralarını ve gerçek kişiliklerini tek tek ortaya döken yazı dizimi yayınlamaya başlayacağım. Akşama kadar bu konuyu kilitleyeni bulur evine gider orda tepelerim baştan belirteyim :D Madem kaşınanlar var, itinayla kaşırız. Liberter Erkek Hareketi yürü be kim tutar seni dağ başını duman almış... :lol:[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: DiaBLeSSe, 14 Temmuz 2004 13:52 tarihinde demiş ki: Ben geldiiiim!!!! Dünki kipi pembepatikler vs mavi patikler oyunumu bu? =oP Beni de alın oyunaaaa =o) aha bu topicin akıbeti artık belli oldu, topic ilerde bi yerde bone tarafından kilitlenecek, bi kaç kişi kim vurduya gidecek, ben niyazi olacam PMden bone'a msg atıcam "LOL deliyürek ahah" diye ertesi gün morgana tekrar gelicek "erkeklerin 100 zayıf noktası" diye topic açacak....[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: [b], bi kaç kişi kim vurduya gidecek, ben niyazi olacam PMden bone'a msg atıcam "LOL deliyürek ahah" diye ertesi gün morgana tekrar gelicek "erkeklerin 100 zayıf noktası" diye topic açacak.... LOL![signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bone kimimizin boğazını kescek kimimizin bağırsaklarını dökcek kimimize sniper olcak...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ben pembe patilerden yana olmak niyetindeyim, hani fedo ve diabı yan yana koyunca ister istemez pembe ağır basıyor albümdeki resimlerden yola çıkarsak ehe =P erkek dayanışması falan anlamam kardeşim, estetiği ön planda tutmak lazım bazı noktalarda sefkiliye özel not: aşkım sefkilim şaka yapıyorum tabii, okursan şaka yaptığımı bilerek oku bu mesajı olur mu?[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Fedocum konuyu bilmiyorum, Tr character sorunum da va r okuyunu kadar canım da cıkmıo deil Ama kadın düşmanı=erkek düşmanı mı kesilio herkesh buda? Biribirinize muhtaçsınız! Birbirimize muhtacız! Hergün didişecemize gül kipi geçinip gitsek hani? Bende kaşırın alalaaaa *Tırnaklarına manikür yapar* Donduma va mı Donduma? =o))) Edit: F klavyeden, Mac tan, Ve tc karakterleri göremekten çooook mutsuzum böhü [signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 14 Temmuz 2004 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Nefr, 14 Temmuz 2004 14:03 tarihinde demiş ki: ben pembe patilerden yana olmak niyetindeyim, hani fedo ve diabı yan yana koyunca ister istemez pembe ağır basıyor albümdeki resimlerden yola çıkarsak ehe =P erkek dayanışması falan anlamam kardeşim, estetiği ön planda tutmak lazım bazı noktalarda sefkiliye özel not: aşkım sefkilim şaka yapıyorum tabii, okursan şaka yaptığımı bilerek oku bu mesajı olur mu? ahada size "fethedilmiş kale" örneği :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 14 Temmuz 2004 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: DiaBLeSSe, 14 Temmuz 2004 14:03 tarihinde demiş ki: Fedocum konuyu bilmiyorum, Tr character sorunum da va r okuyunu kadar canım da cıkmıo deil Ama kadın düşmanı=erkek düşmanı mı kesilio herkesh buda? Biribirinize muhtaçsınız! Birbirimize muhtacız! Hergün didişecemize gül kipi geçinip gitsek hani? Bende kaşırın alalaaaa *Tırnaklarına manikür yapar* Dondumu va mı Dondumu? =o))) ha soyle iste. ornek alin pembe patiler.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ben muhtaç falan deilim. Benim muhtaç oldugum kudret damarlarımdaki asil kandadır. Hiçbir erkek bi kadına muhtaç değildir ama kadınlar erkeklere muhtaçtır. Birçok erkek te bu söylediğime karşı çıkabilir ama bi düşünün iyi düşünün yani :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Tamam abi yöneticileri bile ele geçirdilerse....[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 sen secdeye yatmadın mı daha?!?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Hele bone kilitlerse onu iki kere döverim. Zaten geçen sefer adam gibi ölmesini bile kabullenemeyip çamura yattı sonra birde konuyu son mesajı atıp kilitledi. Ayrıca sırf bunları yapabilmek için akşam tavla partisini ekti. Birde genç erkekleri kadınların hayin tuzaklarına karşı bilinçlendirmek bütün erkeklerin görevidir. Bu kadın düşmanlığı değil, erkeklerin eğitim çalışmasıdır. Gerçekler düşmanlık kisvesi arkasına örtülemezler. Liberter Erkek Hareketi[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ferrero Sen life chain den, varolmanın nedenlerinden vs den anlamamış biri olarak edip seni dışlıyorum! İlli pürüz cıkarcanız Sevin seviliiiin!!!! ay üf be Unity cim başımıza taş yacak! gözlerim yaşadı ay ayollll Nefr gel öpücem yanağından [signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 14 Temmuz 2004 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: fizban, 14 Temmuz 2004 14:09 tarihinde demiş ki: benim anlamadığım tke birşey var .. kadın gibi genel olarak güzel bir varlık, erkek gibi genel olarak çirkin bir varlığı niye seviyor =) ahahaha[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 14 Temmuz 2004 14:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar