Achtel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ligtv.com.tr den falan izleyebilirsiniz pozisyonun tekrarını. At gözlükleriyle bakmayın yani. Top bariz içeride 8-10 cm kadar. Piyoro ile de gayet net görünüyor zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Zegna said: valla dun serhat ulueren, sinan engin vs onların programında tekrar ızledım bende pozisyonu, hic biri gol demedi :p sinan engin gol gibi ama emın olamıyorum dedi. valla hiç bir tv programını izlemedim, bi maçta izledim, bide gazetelerden okudum piyero varsa ne ala. tartışmayı çözer. tabi tamamının geçmiş olması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 tamamda bu piyero dediğiniz şey %100 guvenilir mi? daha once neler gorduk lig tv de. duz çizilmeyen ofsayt çizgileri vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 abi tamamda gol yani. ben yaklaşık 24234 gazetenin ve bir o kdar spor yazarının ve erman ın yalancısıyım. (Gerçi o ankaragüçlü bu maç için güvenilir değil hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 erman canlı anlatım yapmış.gol diyor. maç iptal edilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 genelde gol diyenlerin savı özer'in kale içinde oluşundan ibaret. çok ortada bir durum gol olmadığını düşünüyorum ama kesin gol değil diyemem. üst direklere çizgi kamerası konmadıkça da daha çok lafını ederiz bu pozisyonların :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 gol olsa ne farkeder neyin peşindesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 nerdesin aziz amca, görmek isteriz seni yine mikrofonlar karşısında... açıklarken bize 2. golden önce güzanın faulünü 3. golden önce olmayan kornerinizi 92. dk da 30-40 cm içeri giren topu yan hakemin görmemek için nasıl kaçtığını ( NOT : ilk yarıyı seyredemedim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yok 30 40 metre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bence mesela ekşişehir maçında yediğimiz golden onceki bilicaya yapılan NET faulu yada ankaragucu macında 2. golden once yine bilicaya yapılan NET faulu açıklayabilir gayet rahat. para verdi di mi hakemlere ondan faul olan yerlerde faul vermio hakem. gs gayet rezalet giderken insanlar sıkılmış kendi takımlarından gelmiş fb le ugrasıolar. neyse gereken cevap verildi ztn haftalar once. mayısta bi darbe daha vururuz dahada konusamazlar. aman pardon onlar susmaz konusurlar. e tabi adamın ağzı torba değilki buzesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 mokoko said: bence mesela ekşişehir maçında yediğimiz golden onceki bilicaya yapılan NET faulu yada ankaragucu macında 2. golden once yine bilicaya yapılan NET faulu açıklayabilir gayet rahat. para verdi di mi hakemlere ondan faul olan yerlerde faul vermio hakem. gs gayet rezalet giderken insanlar sıkılmış kendi takımlarından gelmiş fb le ugrasıolar. neyse gereken cevap verildi ztn haftalar once. mayısta bi darbe daha vururuz dahada konusamazlar. aman pardon onlar susmaz konusurlar. e tabi adamın ağzı torba değilki buzesin. tamamda ben hakem kasten vermedi demedim. en azından galatasaraylılara taş attığın için hani hepimiz şöyle böyleyiz sana göre, cevap veriyorum kendi adıma. 1 ) Fener aleyhine yapılan hiçbir hatayı görmezden gelmedim burda, 3 mesaj yukarda bilica ya yapılan hareket net faul. 2 ) O pozisyon bana göre gol. 3 ) Hakem o pozisyonu kasten vermedi demiyorum zaten ben. Yardımcı görmemiş olabilir, dakika 92 risk almak istememişte olabilir bi ihtimal. Ama o kadar televizyonda zar zor anlaşılan bir pozisyonu reröre görmedi vermedi demek fazla ağır kaçar. Öte yandan yazdığın yazılarda bir küfretmediğin kalıyor, bence üslubunu falan biraz düzelt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ben zaten sana karşı yazmadım orda yazdıklarımı. yukarda hıncal kılıklı elemanın dediklerine yazdım. hani aziz çıksın bunlarıda açıklasın demiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 tamamdır. hıncal kılıklı değil o, hıncal onun taklidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar