Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Ankaragücü 12.11.2009 @ 20.00

Or1on

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

valla dun serhat ulueren, sinan engin vs onların programında tekrar ızledım bende pozisyonu, hic biri gol demedi :p

sinan engin gol gibi ama emın olamıyorum dedi.

valla hiç bir tv programını izlemedim, bi maçta izledim, bide gazetelerden okudum piyero varsa ne ala. tartışmayı çözer. tabi tamamının geçmiş olması gerekiyor
Sosyal ağlarda paylaş

bence mesela ekşişehir maçında yediğimiz golden onceki bilicaya yapılan NET faulu yada ankaragucu macında 2. golden once yine bilicaya yapılan NET faulu açıklayabilir gayet rahat. para verdi di mi hakemlere ondan faul olan yerlerde faul vermio hakem. gs gayet rezalet giderken insanlar sıkılmış kendi takımlarından gelmiş fb le ugrasıolar. neyse gereken cevap verildi ztn haftalar once. mayısta bi darbe daha vururuz dahada konusamazlar. aman pardon onlar susmaz konusurlar. e tabi adamın ağzı torba değilki buzesin.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bence mesela ekşişehir maçında yediğimiz golden onceki bilicaya yapılan NET faulu yada ankaragucu macında 2. golden once yine bilicaya yapılan NET faulu açıklayabilir gayet rahat. para verdi di mi hakemlere ondan faul olan yerlerde faul vermio hakem. gs gayet rezalet giderken insanlar sıkılmış kendi takımlarından gelmiş fb le ugrasıolar. neyse gereken cevap verildi ztn haftalar once. mayısta bi darbe daha vururuz dahada konusamazlar. aman pardon onlar susmaz konusurlar. e tabi adamın ağzı torba değilki buzesin.

tamamda ben hakem kasten vermedi demedim. en azından galatasaraylılara taş attığın için hani hepimiz şöyle böyleyiz sana göre, cevap veriyorum kendi adıma.

1 ) Fener aleyhine yapılan hiçbir hatayı görmezden gelmedim burda, 3 mesaj yukarda bilica ya yapılan hareket net faul.
2 ) O pozisyon bana göre gol.
3 ) Hakem o pozisyonu kasten vermedi demiyorum zaten ben. Yardımcı görmemiş olabilir, dakika 92 risk almak istememişte olabilir bi ihtimal. Ama o kadar televizyonda zar zor anlaşılan bir pozisyonu reröre görmedi vermedi demek fazla ağır kaçar.

Öte yandan yazdığın yazılarda bir küfretmediğin kalıyor, bence üslubunu falan biraz düzelt.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...