sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Günbatımında İzmir manzarası eşliğinde rakıdan alınan ilk yudumdur. Sağlığınıza lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 /care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bostanlı iskelenin tepesi mi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Kadehimi vurdum Karşıyaka'ya Efeler kalktı şaha Yapılmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Çocukluğu özleme sebebidir. afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sağolunuz...yapıldı bile.keyiften ölücem bigün rakı içerken zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ankaradan nefret ediyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sigara sağlığa zararlıdır,öldürür. ölürsen hayatının bir parçasını kaybedersin. şu süpersonik sözü kim söylemişti hatırlamıyorum bitürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 kaça çıktın ordan aga fiyat fikri oluşsun kafamızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sigarayı bıraktım ben.cafe creme o sadece içki içtiğimde 1-2 tane yakıyorum o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 fotoğraf huzur huzur huzur diye inliyor sanki tüm evren huşu içinde eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 /waov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Noise said: kaça çıktın ordan aga fiyat fikri oluşsun kafamızda bende tam bunu sorucaktım. bide cafe creme yakmazsan güzel kokuyo yakınca aynı gene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Noise said: kaça çıktın ordan aga fiyat fikri oluşsun kafamızda valla 1 büyüğe yakın içtik 2 kişi meze yemek salata falan yoktu 3 gibi gittik zaten gördüğünüz tabaklar sadece.toplam 70 verdik.Zaten başlangıç fiyatı var bence mezeli ara sıcaklı falan yesen de 130-140'a çıkıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 tatliyla tuzlu ayni tabaga konur mu ulan! ayrica mr. spock. asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Onların hepsi rakıyla bir potada eriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 BulletRide said: Onların hepsi rakıyla bir potada eriyor. rakı içmeyen anlamaz.salla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Hayata böyle güzellikler şart ya . Özledim valla izmiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sipeyskeyk said: BulletRide said: Onların hepsi rakıyla bir potada eriyor. rakı içmeyen anlamaz.salla :D fotorafta günes eksik ama sen ayyüzünle gidermissin o eksigi. EHEHEHEHEHE ::D:D:DD:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Herkes keyif pezevengi, biraz da Çin'de günde 1 dolara çalışan çocukları düşününsdjfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 nil trollük yapma lan adam ol. ARKADAŞLAR ŞİŞMAN MIYIM BEN AY YÜZLÜ DİYO YA ALLAHLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 nur yüzlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ucuz işgücünü getirip bi rakı içirsen orda yüzünde bi gülümsemeyle son yolculuğuna uğurlanır sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar