Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mustafa Sandal feat Gundam

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Tam konuyla ilgili midir bilmiyorum ama nostalji yaparken aklıma geldi paylaşayım dedim, AGT forumun varolduğu günlerde ( yıl 2003 filan olması lazım, foruma 2-3 kere yazmıştım tabii kimse anlamamıştı ) Mustafa Sandal'ın, Gundam karakterlerinin wallpaperlerinin döndüğü ekranlanların önünde dansettiği bir klibi vardı, nostalji olsun diye paylaşıyorum buyrun

Parasite Eve'nin ilk oyunundan da var bazı çizimler

Sosyal ağlarda paylaş

Of olamaz, ismail yk mr boombastic diyor lan hahaha.Dragonball falan hikaye kalmış yanında.Haydi bastır yoksa boombastic?

İki klibi karşılaştırmak istiyorum hahaha.

Her masum popçu, topçu ve arabesk söyleyen insan gibi klib ayağına hatun götürme geleneği ismail yk da grup indirmine girmiş, ama akbili bitmiş ve yetememiş gibi.Mustafa ise daha girişken, sadece tek hatun da olsa dayama dediğimiz hareketleri yaparken, ismail hep uzaktan hep uzaktan ,yanında 2 zibidiyle keklik gibi sekiyor.
Mustafanın yaptığı saçma sapan kafa ve kol hareketleri, ismail yknın şaplak temalı dans figürlerininden de çok farklı değil.
İkisi de birbirinden başarısız bunların.Animeyi nerde kullanmış diye merak edip izledim ama güldüm hallerine.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...