chambers Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sizin hiç çözemediğiniz mutlu olcağınız şeyi bilip de yapamadığınız bişey oldu mu ya nası çözülüyo öyle bişey . iyice suicidal oldum sarılıcak bi omuza ihtiyacım var böyle anlıcak birine beni ama yok işte dertleşicek biri de . kafamda bişey var çözülmüyo da gitmiyo da napıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 edit: garbıç sandım pardon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 nasil yapildigini bilip de dogru sonucu cikaramadigim matematik sorulari oluyo. onlarda ben de ayni boyle oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Çözmeye calıştıgın şeye baglı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 çözülmüyo işte . çözümü olmayan matematik soruları var ya onlardan işte . ama bu size sınavda sorulmuş çözmeniz lazım öyle düşününün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 soru ne arkadaşım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yazı tura at. spesifik konuşmuyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Qıyamams. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar